Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Montpellier cu Skyscanner

sixt
eury
hert
alam
avis
budg

Închirieri auto la Aeroportul Montpellier-Méditerranée

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 iunie 2015

Închirierea unei mașini poate fi soluția ideală deoarece poți să-ți creezi propriul program și traseu fără să depinzi de mijloacele de transport în comun. Cu Skyscanner găsești cele mai bune mașini de închiriat la Aeroportul Montpellier-Méditerranée.

Unde poți închiria o mașină în Aeroportul Montpellier- Méditerranée

Cu ajutorul unei mașini închiriate direct de la aeroport, poți explora frumusețile regiunii Languedoc-Roussillon. La Aeroportul Montpellier sunt disponibile servicii de închirieri auto. Companiile care au birouri aici sunt: Hertz, Europcar, Avis, Budget, Sixt, Enterprise și Auto Rapido. Zona de închirieri se află în afara terminalului, vizavi de centrul Business și zona de sosiri.

Unde poți alimenta în apropierea Aeroportul Montpellier

În funcție de contractul încheiat cu compania de închirieri, e posibil să ai nevoie de un plin făcut la returnarea mașinii. Nimic mai simplu deoarece la 500 metri de terminal se află o stație de alimentare Dyneff cu program non-stop.

Drumurile și condusul în apropierea Aeroportului Montpellier

Aeroportul Montpellier se află la marginea rețelei de autostrăzi, iar acest lucru facilitează accesul spre/dinspre oraș și plajele din zonă. La ieșirea din aeroport se află drumul D66, care face legătura cu autostrada A9 la nord. Drumurile sunt bine semnalizate, astfel nu aveți cum să vă rătăciți.

Cum să ajungi la destinație

Mai jos vei găsi câteva informații despre cum să ajungi la cele mai populare destinații din regiune de la Aeroportul Montpellier- Méditerranée.

Montpellier

Montpellier este un oraș care a evoluat foarte mult în ultimii ani din toate punctele de vedere. Este un oraș plin de energie, care nu doarme niciodată și e locul ideal pentru oricine-și dorește un city-break plin de distracții.
Pentru a ajunge la Montpellier, trebuie să intri pe drumul D66 care te va duce până la destinație. Drumul durează doar 20 de minute și este ușor accesibil. Există mai multe locuri de parcare prin oraș, dar cea mai rentabilă și interesantă opțiune ar putea fi staționare într-un loc special amenajat care oferă bilete de tramvai.

Frontignan

La sud-vest de aeroport se află Frontignan, un loc care emană liniște și relaxare. Plajele superbe, lacurile sau podgoriile din zonă sunt doar câteva dintre motivele pentru care Frontignan poate fi escapada ideală.
Drumul de la aeroport durează în jur de 30 de minute. De la aeroport pornești pe D172, apoi D116 pentru a ajunge la destinație. În privința parcărilor nu vei întâmpina dificultăți.

Aigues Mortes

Această localitate fortificată se află la 20 de minute de aeroport. Pe vremuri a fost un oraș-port prosper, dar acum este un loc popular în rândul celor dornici de distracție, fără a-și pierde din farmec.
De la aeroport pornești înspre sud pe drumul D66, apoi schimbi cu D62 și continui pe D718 pentru a ajunge la destinație. În privința parcărilor nu vei întâmpina dificultăți.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.