Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Marsilia cu Skyscanner

Închiriere auto din aeroportul Marseille

Toate informațiile sunt valabile în Mai 2015 și se pot schimba.

Marseille este al doilea cel mai mare oraș din Franța și se află în partea sudică a țării, cu ieșire la Marea Mediterană. Este un oraș port, pe care puteți să-l vizitați în câteva zile. Închirierea unei mașini pentru a putea explora zona de coastă și orașul Marseille este o idee bună, mai ales că aveți destule zone frumoase pe care să le vizitați. Skyscanner vă întinde o mână de ajutor și vă permite selectarea mașinii pe care o doriți, ținând cont de preferințele dumneavoastră. Închirierea unei mașini nu a fost niciodată mai simplă.

De unde să închiriezi o mașină în aeroportul Marseille

Aeroportul Marseille se află la o distanță de 24 km de orașul Marseille. În aeroport puteți găsi următoarele companii de închiriat mașini: Avis, Budget, Enterprise, Europcar, Hertz, Interrent, Firefly și Sixt. Vă recomandăm să vă rezervați mașina pe care o doriți înainte de a pleca în concediu. Puteți obține prețuri mai bune dacă faceți rezervarea online și veți avea certitudinea că mașina vă va aștepta la ieșirea din aeroport.

Benzinării lângă aeroportul Marseille

La 5,5 km de la aeroport în direcția Marseille veți găsi o benzinărie în zona de servicii Relais de l’Anjoly. Aici puteți face o pauză pentru a vă seta sistemul de navigare sau pentru a alimenta. Puteți folosi această benzinărie și la întoarcere, în cazul în care trebuie să predați mașina cu o anumită cantitate de carburant. Pe drumul de la aeroport la Marseille există zone cu restricție de viteză. În Franța limita de viteză în orașe este de 50 km/h, în afara localităților este 90/110 km/h, iar pe autostradă 130 km/h.

În apropierea aeroportului Marseille

Marseille este un oraș cu istorie și unde aveți cu ce să vă umpleți timpul. Portul vechi este o atracție importanta a orașului, iar pentru că aveți la dispoziție mașina închiriată puteți să vă plimbați și seara pe distanțe mult mai mari. Dacă vă face cu ochiul vreun restaurant puteți opri și lua cina, fără a vă face probleme cum ajungeți înapoi la hotelul sau pensiunea la care sunteți cazați.

Distanța dintre aeroport și orașul Marseille este de 24 km și o puteți parcurge într-o jumătate de oră. Drumul este foarte ușor de parcurs, trebuie doar să urmăriți indicatoriul pe care apare numele orașului Marseille. Varianta cea mai rapidă este pe A55.

Locații de vizitat

Pentru a profita cât mai mult de mașina pe care ați închiriat-o, vă propunem o plimbare și până în Parcul Național Calanques. Cea mai scurtă rută este pe drumul D559, parcul aflându-se la 15 km distanță de Marseille. Aici puteți admira golfuri cu ape de un albastru cristalin, înconjurate de stânci abrupte. Peisajul este unul spectaculos și nu veți regreta alegerea făcută.

La întoarcere în Marseille, puteți să alegeți drumul de pe coastă și să vă opriți la plaja Prado care se află pe Prom. Georges Pompidou, iar de aici să vă continuați drumul până în Marseille.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.