Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Mauriţius cu Skyscanner

Închirieri auto la Aeroportul Internațional Sir Seewoosagur Ramgoolam Mauritius

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 iulie 2015

Dacă plănuiești o excursie unică într-un paradis tropical, cu Skyscanner găsești cele mai bune mașini de închiriat la Aeroportul Internațional Mauritius.

Unde se poate închiria o mașină în Aeroportul Internațional Mauritius

Închirierea unei mașini poate fi soluția perfectă deoarece poți să-ți stabilești propriul ritm și în plus, ai ocazia de a observa frumusețile uluitoare ale insulei. Companiile cele mai cunoscute care au birouri în incinta Aeroportului Internațional Mauritius sunt Avis, Budget, Europcar, Hertz și Sixt. De asemenea, la aeroport operează și câteva companii locale. Toate birourille se află în incinta terminalului, în zona de sosiri.

Unde se poate alimenta în apropierea Aeroportului Internațonal Mauritius

În funcție de contractul încheiat cu compania de închirieri, e posibil ca la returnarea mașinii să ai nevoie de un plin făcut. De asemenea, la închiriere poți avea nevoie de o stație pentru alimentare.
La est de aeroport, pe drumul A10 se află două stații de alimentare Shell și Engen. La sud, pe drumul B8 se află o stație Total, iar la nord, pe drumul A10 Royal se află o benzinărie Engen.

Drumurile și regulile de circulație din regiune

În apropierea aeroportului se află autostrada M2 care conectează aeroportul cu nordul insulei. Condusul în Mauritius se realizează precum în Marea Britanie și Australia, pe partea stângă a drumului. E nevoie de atenție sporită în orașele mai mari deoarece drumurile devin destul de aglomerate, iar pe străzi vei întâlni foarte mulți bicicliști, motocicliști și pietoni.

Cum se ajunge la destinație

Mai jos vei găsi informații despre cum să ajungi la câteva dintre cele mai frumoase locații de la Aeroportul Internațional Mauritius.

Port Louis

Port Louis este situat în partea de vest a țării și este cel mai mare oraș din Mauritius. Capitala insulei este un loc aparte deoarece îmbină într-un mod unic cultura africană, europeană și asiatică. Acest lucru se reflectă cel mai bine din gastronomia regiunii, bazată în special pe fructe de mare proaspete.
Drumul de la aeroport durează puțin peste 40 de minute pe autostrada M2. E recomandat ca la rezervarea camerei de hotel să incluzi și locul de parcare deoarece în timpul zilei îți va fi destul de greu să găsești locuri de parcare în oraș.

Grand Baie

Dacă plănuiești câteva zile de relaxare, Grand Baie poate fi soluția perfectă. Este un oraș din ce în ce mai căutat datorită serviciilor oferite, a mâncărurilor delicioase și a vieții de noapte intense.
Grand Baie se află în nordul insulei, iar drumul pe autostrada M2 durează o oră și 10 minute. Deoarece este o stațiune populară, poate fi dificil să găsești un loc de parcare pe stradă. De aceea, multe hoteluri oferă loc de parcare gratuit la rezervarea camerei de hotel.

Chamarel

Chamarel este o localitate mică, dar care atrage turiști datorită frumuseților naturale care se află în apropiere.
Chamarel se află la vest de aeroport, iar drumul cu mașina durează în jur de 50 de minute. De pe autostrada M2 virezi la stânga pe drumul B88, apoi continui pe B103 până la destinație.

Mahébourg

Mahébourg este un oraș fermecător, liniștit, perfect pentru câteva zile de relaxare în familie.
Mahébourg se află la est de aeroport, iar drumul durează aproximativ 10 minute pe șoseaua A10. Majoritatea hotelurilor oferă loc de parcare la rezervarea camerei de hotel.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.