Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Napoli International cu Skyscanner

Închiriere auto din aeroportul Napoli

Toate informațiile sunt valabile în Mai 2015 și se pot schimba.

În sudul Italiei veți descoperi un oraș cu o deosebită istorie și o arhitectură diferită de restul țării. Fostă colonie grecească, Napoli își păstrează din infuențele grecești, iar numeroasele locații pe care le puteți vizita în acest oraș îl face foarte atrăgător din punct de vedere turistic.

De unde să închiriezi o mașină în aeroportul Napoli

Aeroportul din Napoli se află în partea de nord – est a orașului Napoli, la o distanță de 11 km și doar o jumătate de oră de condus. În aeroport există mai multe companii de închiriat mașini, iar Skyscanner vine în ajutorul dumneavoastră pentru a vă asigura mașina pe care o doriți pe perioada șederii în Napoli. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele cerute și să aplicați filtrele care vă interesează. Vă va apărea o listă de mașini disponibile, iar dumneavoastră trebuie doar să vă decideți pe care doriți să o închiriați. În aeroport există următoarele companii de închiriat mașini: Avis, Budget, Europcar, Dollar, Hertz, Maggiore, Sicilybycar, Sixt și Targarent.

Dacă aveți nevoie de informații în momentul în care ajungeți la aeroport, puteți apela la biroul de informații care se află la parter, în zona Sosiri. Tot aici se află și birourile companiilor de închiriat mașini.

Benzinării lângă aeroportul Napoli

După ce părăsiți aeroportul veți găsi și primele benzinării, în cazul în care doriți să alimentați. Prima dintre ele se află pe Via Nuovo Templo. Există trei rute pe car ele puteți alege pentru a ajunge în Napoli: Calata, A1 A3 sau Viadotto Fenice. Pe oricare dintre acestea trei le veți alege, veți găsi o benzinărie semnalizată corespunzător și este bine de reținut acest lucru în special la întoarcere, dacă trebuie să predați mașina cu o anumită cantitate de carburant.

În apropierea aeroportului Napoli

De la aeroport puteți ajunge foarte ușor în orașul Napoli. Drumul nu ar trebui să dureze mai mult de o jumătate de oră, în funcție de ruta pe care o alegeți din cele trei disponibile. De la aeroport puteți să alegeți să conduceți spre diferite destinații, unele mai aproape decât altele: Napoli – 15 km, Salerno – 70 km, Roma – 222 km, San Giorgio a Cremano – 14 km sau Avellino – 53 km.

În Napoli veți găsi numeroase parcări unde puteți lăsa mașina, iar prețul acestora variază în funcție de durata de timp pentru care lăsați mașina parcată. Pentru o oră puteți plăti între 3 și 4 euro.

Cu siguranță planurile dumneavoastră de vacanță sunt făcute încă dinainte de plecare, însă de multe ori deciziile de moment pentru a vizita orașe pe care nu le aveați în plan, se dovedesc a fi excelente.

Locații de vizitat

La 27 km de Napoli se află orașul Pompei, orașul scos din lavă. Acest oraș a fost înghițit de lava vulcanului Vezuviu și dacă vă aflați în zonă merită să-l vizitați. De la Napoli conduceți pe drumul A3 / E45 și veți ajunge în acest oraș în aproximativ o jumătate de oră. Puteți vizita și Vezuviul, care se află în Parcul Național Vezuviu.

Pe drumul dumneavoastră înapoi spre Napoli puteți să vă opriți și la orașelele mai mici care vă apar în cale: Portici, Torre del Greco sau San Giorgio a Cremano.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.