Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Knock - Ireland West cu Skyscanner

Închirieri auto la Aeroportul Ireland West Knock

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 mai 2015

Dacă plănuiți o excursie prin Irlanda, cu Skyscanner găsiți cele mai bune mașini de închiriat de la Aeroportul Ireland West Knock.

Unde se poate închiria o mașină în Aeroportul Knock

Câteva dintre cele mai cunoscute companii de închirieri auto au birouri la Aeroportul Knock. Acestea sunt Budget, Avis, Europcar și Hertz și se află la parterul terminalului. Rezervările pot fi făcute online pe paginile de internet ale companiilor sau telefonic. Unele companii aeriene colaborează cu companiile de închirieri mașini și pot oferi tarife preferențiale. În acest sens, verificați compania cu care zburați pentru mai multe detalii.

Unde poți alimenta în apropierea aeroportului

În funcție de contracul încheiat cu compania de închirieri, e posibil să aveți nevoie de un plin făcut la returnarea mașinii. De asemenea, puteți returna mașina la una din celelalte puncte de lucru ale companiilor, dacă vă e convenabil. La 8 kilometri de aeroport, se află o stație Gallagher’s pe partea dreaptă a drumului. La stație se ajunge de pe drumul N17, care trece prin apropierea aeroportului.

Drumurile și condusul în apropierea aeroportului

Aeroportul este bine conectat la drumurile din regiune. Calitatea șoselelor principale s-a îmbunătățit semnificativ în ultimii ani, iar autostrăzile sunt preferate în detrimentul drumurilor naționale. Condusul se realizează pe partea stângă a drumului, ca de altfel în tot Regatul Unit. În apropierea aeroportului se află drumul național N5 care face legătura cu Dublin și drumul național N17, care face parte din ruta Coridorul Atlantic.

Cum ajungi la destinație

Mai jos veți găsi informații despre cum să ajungeți la câteva dintre localitățile din apropierea Aeroportului Knock.

Knock

Knock este locul perfect pentru câteva zile de liniște și relaxare. Este destinația ideală dacă doriți să explorați împrejurimile, deoarece frumusețile naturale sunt uimitoare și oferă priveliști nemaipomenite.

Knock se află la sud de aeroport, la 15 minute de condus. Ieșiți din aeroport pe drumul N17 și mergeți pe el până la destinație. Indicatoarele de pe drum vă vor arăta direcția. În privința parcărilor, nu veți avea probleme de niciun fel.

Westport

Westport se află în vestul Irlandei și este situat la poalele muntelul Croagh Patrick. Acesta este unul din cele mai cunoscute locuri de pelerinaj din Europa, unii credincioși urcând muntele desculți, în semn de recunoștință față de Sf. Patrick.

Localitatea se află la o distanță de 55 km de aeroport, iar drumul cu mașina durează puțin peste 40 de minute. La ieșirea din aeroport urmați indicatoarele. Intrați pe drumul N5 care vă duce direct la destinație. Odată ajunși în Westport, veți găsi locuri de parcare în oricare zonă.

Castlebar

Castlebar este cel mai mare oraș din regiunea Mayo și reprezintă destinația optimă pentru o vacanță cu familia. Orașul-târg este în plină dezvoltare și oferă numeroase activități și evenimente vizitatorilor săi.

Castlebar se află la 30 de minute de mers cu mașina de aeroport, pe același drum care merge spre Westport, N5. Drumul este accesibil și bine semnalizat. Nu veți întâmpina dificultăți în a găsi locuri de parcare pe străzile orașului.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.