Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Newquay cu Skyscanner

Închiriere auto din aeroportul Newquay

Toate informațiile sunt valabile în Mai 2015 și se pot schimba.

Aeroportul din Newquay este unul dintre cele mai importante din zona de sud – vest a Angliei. Este localizat la 4,6 mile nord – est de orașul Newquay. Skyscanner vă vine în ajutor pentru a vă găsi mașina perfectă pentru închiriat imediat după ce ajungeți pe aeroportul Newquay sau chiar și înainte de plecare, făcând rezervarea online.

De unde să închiriezi o mașină în aeroportul Newquay

În aeroport există două companii de închiriat mașini care vă pun la dispoziție serviciile lor: Hertz și Europcar. Programul Europcar este de luni până duminică, în intervalul orar 8:00- 22:00. Compania Hertz are următorul program:
- 07:00 – 19:30 – luni, marți vineri
- 07:00 – 21:00 – miercuri și joi
- 07:00 – 20:00 – sâmbăta
- 12:00 – 21:00 – duminica
Companiile de închiriat mașini au birourile în terminalul de sosiri.

Benzinării lângă aeroportul Newquay

În funcție de opțiunile pe care le-ați bifat în momentul închirierii mașinii, s-ar putea să returnați mașina cu aceeași cantitate de carburant pe care o avea în momentul preluării. De la aeroport până în orașul Newquay sunt doar 7 mile și benzinării puteți găsi în oraș. Cea mai apropiată benzinărie se află la jumătatea distanței dintre aeroport și orașul Newquay, pe drumul A3095.

În apropierea aeroportului Newquay

Newquay este un oraș care trebuie vizitat mai ales pe timpul verii, când plajele sale numeroase pot oferi câte puțin din farmecul lor. Acest mic oraș din Cornwall este locul potrivit pentru iubitorii de surf. Cea mai cunoscută plajă este Fistral, unde puteți ajunge foarte rapid cu mașina închiriată sau, dacă doriți să vă plimbați pe jos din centrul orașului până la plajă pentru a mai descoperi orașul, puteți să lăsați mașina într-una din parcările orașului. Prețurile variază între 1 și 1,40 lire pentru o oră. În zona de coastă veți fi surprinși de plaje cu nisip fin, de peisajul pe care nu credeați că este posibil să îl descoperiți în această zonă, iar închirierea unei mașini va deveni o alegere perfectă pentru plimbările dumneavoastră în această minunată regiune.

Locații de vizitat

La 50 minute în direcția opusă față de Newquay se află o atracție turistică foarte importantă. Se numește Proiectul Eden – Eden Project, și cuprinde numeroase cupole de sticlă în care se află specii de plante din întreaga lume. Ca să ajungeți aici din Newquay trebuie să conduceți pe A3059 și pe B3274. După aproximativ 16 mile ajungeți la un sens giratoriu pe care îl părăsiți la prima ieșire și repetați aceeași manevră la următorul sens giratoriu. O să ajungeți pe Bodelva Rd., unde veți găsi indicatoare către Eden Project.

Truro este și el un oraș mare din Cornwall pe care puteți să îl vizitați. La doar o jumătate de oră de condus din Newquay, în Truro puteți ajunge conducând pe A392, A3075 și apoi pe B3284.

Principala atracție a orașului este catedrala, însă și zonele naturale protejate din zona Truro pot fi puncte de bifat în concediul dumneavoastră.

Prețurile se pot schimba

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.