Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Nurnberg cu Skyscanner

Închirieri auto la Aeroportul Nürnberg

Toate datele sunt corecte la data de 21 iulie 2015

Fie că plănuiești un city-break în Nürnberg sau o vacanță prelungită în Bavaria, cu Skyscanner găsești cele mai bune mașini de închiriat la Aeroportul Nürnberg.

Unde se poate închiria o mașină în Aeroportul Nürnberg

La Aeroportul Nürnberg se află birourile celor mai cunoscute companii de încirieri auto: Avis, Budget, Europcar, Sixt și Hertz. Rezervarea unei mașini poate fi efectuată online în avans direct de pe pagina de internet a aeroportului.

Unde se poate alimenta în apropierea Aeroportului Nürnberg

În funcție de contractul încheiat cu compania de închirieri, e posibil ca la returnarea mașinii să ai nevoie de un plin făcut. De asemenea, la închirierea mașinii poți avea nevoie de o benzinărie pentru alimentare. La doar 5 minute de aeroport se află o stație de alimentare Shell. Ieși din aeroport pe strada Flughafen, apoi o iei la stânga pe strada Marienberg, iar stația se află pe partea dreaptă. De asemenea, există alte benzinării în apropierea aeroportului, pe majoritatea străzilor învecinate.

Drumurile și regulile de circulație din regiune

La nord de aeroport se află autostrada 3, care face parte din drumul european E45 și care face legătura cu Suedia și Italia.
Aeroportul este bine semnalizat și conectat la drumurile din regiune. Cu toate acestea, șoselele sunt destul de aglomerate, iar găsirea unui loc de parcare în orașele mari poate fi dificilă.

Cum se ajunge la destinație

Mai jos vei găsi informații despre cum să ajungi cu mașina la câteva dintre cele mai importante orașe din apropierea Aeroportului Nürnberg.

Nürnberg

Al doilea oraș ca mărime din Bavaria, Nürnberg este un oraș exuberant și superb din punct de vedere arhitectural. Este încărcat de istorie, iar acest lucru se poate observa cel mai bine pe străzile vechiului oraș. Nürnberg poate fi vizitat în oricare perioadă a anului. Totuși, orașul devine cu adevărat fermecător în preajma Crăciunului, când târgurile transformă orașul într-o lume de basm.
Drumul de la aeroport durează aproximativ 15 minute pe strada Erlanger. În centrul orașului se poate staționa pe stradă maxim 2 ore, iar tariful pentru 20 de minute de parcare este de 0,50 Euro. Spațiile special amenajate pentru parcare au tarife între 1 și 1,80 Euro pe oră.

Erlangen

Erlangen este orașul perfect pentru câteva zile de vacanță. Muzeele, parcurile sau grădina botanică sunt locurile de explorat dacă-ți dorești liniște și recreere. Erlangen este și un oraș studențesc, astfel viața de noapte este destul de intensă, iar barurile și puburile sunt deschise până noaptea târziu.
Erlangen se află la nord de aeroport, iar drumul durează în jur de 20 de minute pe autostrada B4. În oraș există numeroase garaje și spații amenajate pentru parcare, cât și locuri pe stradă.

Würzburg

Würzburg este renumit pentru palatul baroc care se află aici, unul dintre cele mai frumoase de acest gen din Europa. Tot aici se află și cea mai veche catedrală din Germania, construită în secolul al VIII-lea. Este un oraș liniștit, fermecător, cu aer medieval și care-și așteaptă vizitatorii în oricare perioadă a anului.
Würzburg se află la vest de aeroport, iar drumul cu mașina durează puțin peste o oră pe autostrada A3. În privința parcărilor nu vei întâmpina dificultăți, există locuri atât pe stradă cât și spații special amenajate pentru staționare.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.