Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Norwich cu Skyscanner

Închiriere auto din aeroportul Norwich

Toate informațiile sunt valabile în Iunie 2015 și se pot schimba

Norwich este un oraș în partea de est a Angliei și este reședința comitatului Norflok. Este foarte aproape de coasta de est a țării și reprezintă o destinație de concediu destul de accesibilă. Ca să puteți să vă plimbați în întreg comitatul, dar și în orașele mai mari care se află în apropiere, este recomandat să închiriați o mașină pe durata șederii dumneavoastră aici. Puteți folosi opțiunea pusă la dispoziție de Skyscanner pentru a vă rezerva mașina pe care o doriți.

De unde să închiriezi mașină în aeroportul Norwich

La aeroportul din Norwich există trei companii de închiriat mașini: Avis, Hertz și Europcar. Birourile agențiilor de închiriat mașini se găsesc în holul principal al aeroportului.

Benzinării lângă aeroportul Norwich

Pe A140, imediat după ce ieșiți din aeroport în direcția Norwich, veți găsi benzinăria The Firs. Aici puteți alimenta atunci când plecați din aeroport, dar și la întoarcere, înainte de a preda mașina.

În apropierea aeroportului Norwich

De la aeroport faceți 15 minute până în orașul Norwich, distanța fiind de 4 mile. În Marea Britanie se conduce pe partea stângă a drumului, veți avea nevoie așadar de puțină concentrare când porniți la drum.

Locații de vizitat

Norwich

Fie că doriți să vizitați strada Elm Hill cu clădiri din perioada Tudorilor, celebrul castel din Norwich sau să petreceți o zi întreagă la cumpărături, mașina pe care o aveți la dispoziția dumneavoastră vă este de un real ajutor pentru a vă deplasa prin oraș și prin apropiere.

În oraș aveți la dispoziție o mulțime de parcări cu plată, însă cea mai mare este parcarea St Andrews, aflată pe Duke Street. Pentru o oră de parcare plătiți 1,6 lire, iar pentru până la 4 sau 5 ore se plătește 5,8 lire. Această parcare are 1041 de locuri disponibile. Parcarea St Giles aflată pe St Giles Street are 330 de locuri, iar prețul pentru o oră este de 1,7 lire. Parcarea se plătește în orice zi a săptămânii, de luni până duminică, inclusiv în zilele de sărbătoare, în intervalul orar 5 AM - 6:30 PM.

Great Yarmouth

Aflat la gura de vărsare a râului Yare, orașul Great Yarmouth, cunoscut de localnici ca și Yarmouth este un fost port pescăresc, cu o mulțime de atracții pentru toate gusturile. Această zonă are o bogată biodiversitate, iar pentru iubitorii de natură această regiune este una care merită vizitată. Orașul se află într-o permanentă mișcare în special în perioada verii, când numărul turiștilor crește.

Pentru a ajunge aici trebuie să conduceți pe A47, iar din Norwich sunt 20 mile.

Cambridge

Chiar dacă se află la o oră distanță de Norwich, orașul Cambridge nu are cum să lipsească de pe lista dumneavoastră. Un oraș cu o asemenea istorie și cultură, plin de viață, de centre comerciale și diverse evenimente în orice perioadă a anului, este un punct turistic foarte vizitat de turiștii care ajung în această parte a țării. Renumele orașului este recunoscut pe plan internațional și ar fi păcat să nu vă petreceți câteva ore aici. Din Norwich trebuie să conduceți pe drumul A11, iar distanța este de 64 mile.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.