Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Olbia cu Skyscanner

Închirieri auto la Aeroportul Olbia Costa Smeralda

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 iunie 2015

Una dintre cele mai plăcute modalități de a descoperi frumusețile Sardiniei este cu ajutorul unei mașini închiriate. Cu Skyscanner găsești cele mai bune mașini de închiriat la Aeroportul Olbia Costa Smeralda.

Unde poți închiria o mașină în Aeroportul Olbia

Închirierea unei mașini este cea mai rapidă și confortabilă modalitate de a te deplasa pe insulă. Birourile companiilor de închirieri auto din incinta aeroportului se află în zona de sosiri și sunt ușor de observat. Companiile care au birouri aici sunt: Avis, Europcar, Hertz, Sixt, A.M. Service, Thrifty, Ellepi, Locauto, Maggiore Rent, Mida Rent, Noleggiare, Only Sardinia, Ruvioli, Sardinya și Smeralda Express.

Unde poți alimenta în apropierea Aeroportul Olbia

În funcție de contractul încheiat cu compania de închirieri, e posibil să ai nevoie de un plin făcut la returnarea mașinii. Dacă te îndrepți spre aeroport de pe drumul SS127, cu 2 km înainte de aeroport se află o stație de benzinărie Esso, pe Via Roma. De asemenea, în apropierea aeroportului se află o altă stație Esso pe Via Degli Austronauti.

Drumurile și condusul în apropierea Aeroportului Olbia

Aeroportul Olbia este bine conectat la rețeaua de drumuri din regiune. Cele mai importante drumuri care trec prin apropierea aeroportului sunt SS125, SS127 și SS131, toate făcând legătura cu restul insulei. De reținut e faptul că pe perioada verii aceste drumuri pot deveni foarte aglomerate. De asemenea, e recomandat să aveți atenția sporită odată ce părăsiți aceste drumuri, deoarece drumurile mai puțin populate sunt mai înguste și abrupte.

Cum să ajungi la destinație

Mai jos vei găsi câteva informații despre cum să ajungi la cele mai populare destinații de pe insula Sardinia de la Aeroportul Olbia.

Olbia

Deși nu este o destinație atât de căutată în rândul turiștilor, Olbia este locul perfect pentru o vacanță tradițională. Farmecul Sardiniei poate fi trăit pe străzile istorice ale orașului, pe plajele elegante, buticurile sau piețele de noapte.
Olbia se află la doar 10 minute de aeroport pe drumul SS127. Există parcări disponibile pe străzile orașului. Cu toate acestea, pe perioada verii e destul de dificil să găsești locuri libere. E bine de știut că majoritatea hotelurilor oferă loc de parcare la rezervarea camerei de hotel.

Costa Smeralda

La nord de aeroport se află Costa Smeralda, o stațiune exclusivistă datorită numeroaselor persoane faimoase care aleg să-și petreacă vacanța aici. Plajele incredibile și magazinele designerilor cunoscuți fac din această stațiune o destinație de top pentru o vacanță de neuitat.
Costa Smeralda se află la o distanță de 30 km dacă alegi drumul SP94, iar călătoria durează în jur de 30 de minute. În privința parcărilor, majoritatea hotelurilor au inclus în prețul camerei și locul de parcare.

Budoni

Budoni este o stațiune la malul Mării Mediterane. Stațiunea are o întindere mare pe coastă, cu plaje întinse și peisaje superbe.
Distanța de la aeroport este de 35 km, iar drumul durează în jur de 30 de minute dacă alegi ruta SS131. Pe perioada verii stațiunea poate deveni destul de aglomerată, de aceea e recomandat să includeți locul de parcare în rezervarea camerei de hotel.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.