Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Porto cu Skyscanner

eury
sixt
avis
erac
alam
budg

Închiriere auto din aeroportul Porto

Toate informațiile sunt valabile în Mai 2015 și se pot schimba

Al doilea oraș ca mărime din Portugalia, Porto are foarte multe de oferit turiștilor și pentru a reuși să bifați cât mai multe pe durata șederii aici este necesar să închiriați o mașină. Pentru a beneficia de cele mai bune prețuri și pentru a compara ofertele companiilor de închiriat mașini, Skyscanner vă vine în ajutor prin intermediul opțiunii sale. Indiferent de tipul de mașină pe care îl căutați sau opțiunile pe care le bifați în momentul căutări, cu Skyscanner veți fi siguri că veți primi informația corectă și veți putea rezerva mașina pe care o doriți.

De unde să închiriezi mașină în aeroportul Porto

Deoarece aeroportul din Porto este unul aglomerat, asigurați-vă că ați rezervat mașina cu ceva timp înainte de a pleca în concediu, astfel veți fi siguri că veți găsi mașina dorită, iar prețul poate fi mult mai mic decât dacă închiriați din aeroport, în ziua în care ajungeți. La aeroportul din Porto există următoarele companii de la care puteți închiria o mașină: Hertz, Budget, Europcar, Avis, Sixt Rent a Car, Auto Jardim, Guerin și National. Birourile pentru serviciu clienți ale acestor companii se află la nivelul 0 al aeroportului.

Benzinării lângă aeroportul Porto

Cel mai probabil va trebui să returnați mașina cu rezervorul plin sau cu aceași cantitate de carburant cu care ați preluat-o. Când vă întoarceți la aeroport din direcția orașului Porto, veți conduce pe A4 și foarte aproape de aeroport, pe partea dreaptă, veți găsi o benzinărie Jumbo.

În apropierea aeroportului Porto

Aeroportul Porto este folosit cel mai adesea de turiștii care vor să viziteze orașul Porto. Acesta se află la 18 km de aeroport. După ce ieșiți din aeroport, conduceți pe Av. do Aeroporto până ajungeți să vă intersectați cu Travessa do Barreiro. Continuați pe acest drum 4 - 4,5 km, apoi intrați pe A4. După 2 km părăsiți A4 la ieșirea 1 către Porto / Lisboa. Dacă urmați aceste indicații veți ajunge pe A28 Sud, de unde mai aveți de condus 3 km până în centrul orașului.

Locații de vizitat

Chiar dacă numele Porto vă duce cu gândul la renumitul vin dulce, Porto este și cel de-al doilea oraș ca mărime din Portugalia. Un oraș fascinant, plin de viață, clădiri vechi care se îmbină armonios cu cele moderno, Porto trebuie vizitat și trăit. Nu este recomandat să intrați cu mașina ăn zona centrală, mai ales în cursul săptămânii deoarece puteți pierde foarte mult timp în trafic și riscați să nu găsiți locuri de parcare în zona în care doriți. Indicat ar fi să parcați mașina într-o parcare amenajată și să vă plimbați pe jos pe centru, astfel putând trece mai multe obiective turistice în revistă.

Plaj Espihno se află la o distanță de 21 km de orașul Porto și este cea mai populară plajă din partea de nord a Portugaliei. Dacă plecați dis de dimineață de la locul dumneavoastră de cazare, evitați traficul aglomerat din zona Porto și vă veți putea bucura de o întreagă zi la plajă. Ca să ajungeți aici trebuie să conduceți pe A44, A29 și apoi pe N109.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.