Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Asturias cu Skyscanner

Închirierea auto din aeroportul Asturias

Toate informațiile sunt valabile în iulie 2015 și se pot schimba

Ce poate fi mai relaxant decât un concediu în care să nu vă stresați din cauza transportului? Cu Skyscanner aveți posibilitatea să evitați astfel de situații deoarece opțiunea închirierii unei mașini direct de pe aeroportul din Asturias este mereu la îndemâna dumneavoastră. Astfel, dacă închiriați o mașină vă veți putea bucura din plin de concediul planificat și veți putea acoperi o rază mult mai mare de localități și obiective turistice pe care ați putea să le vizitați.

De unde să închiriezi mașini din aeroportul Asturias

La aeroportul din Asturias veți putea alege să închiriați o mașină de la Avis, Enterprise sau Europcar. Birourile acestora se află în terminalul aeroportului și vă oferă serviciile lor pentru a vă facilita accesul la multe dintre atracțiile turistice ale zonei. Nu uitați să aveți la dumneavoastră biletul de avion, pașaportul, permisul de conducere și un card de credit.

Benzinării lângă aeroportul Asturias

Dacă politica de returnare a mașinii include opțiunea de predare a acesteia cu aceeași cantitate de carburant pe care a avut-o la primire, este important să știți unde se află cea mai apropiată benzinărie de aeroport. Imediat după ce părăsiți zona aeroportului, înainte de a intra pe Ctra. de la Aeropuerto de Asturias, există o benzinărie Repsol. Puteți alimenta aici atât la plecare, cât și la întoarcere.

În apropierea aeroportului Asturias

Există diverse locații la care puteți ajunge dacă aterizați pe aeroportul din Asturias, iar în următoarele rânduri veți putea găsi câteva dintre ele.

Locații de vizitat

Oviedo

Aeroportul din Asturia se află la o distanță de 47 km de Oviedo. Pentru a ajunge aici trebuie să conduceți pe A66 și pe A8. Drumul nu durează mai mult de 40 minute, iar zona este foarte frumoasă din punct de vedere al peisajelor. Ovieda este capitala Principatului Asturias și reprezintă o importantă destinație turistică. Beneficiază de o arhitectură bogată, iar multe clădiri datează din perioada medievală.

Avilés

La o distantă de 16 km de aeroport aveți varianta de a vizita orașul Avilés, iar pentru a ajunge aici trebuie să conduceți pe AS-320. Orașul oferă câte ceva din farmecul unui oraș spaniol, iar acest farmec este însumat în următoarele locații: Muzeul de Istorie, Casa de Cultura, Centrul Municipal de Artă și Expoziții sau Centrul Cultural Internațional Oscar Niemeyer. Nu este lipsit de interes nici Parcul El Muelle, unde veți putea admira diverse sculpturi, unele mai interesante decât altele.

Gijón

Dacă veți conduce pe A8, în partea de est, la 43 km de aeroportul Asturias, veți ajunge în Gijón, un oraș care a căpătat de-a lungul timpului titlul de Capitala Turistică a Asturiei. În zona Gijón veți putea petrece timp atât în oraș, pentru a-l vizita, cât și pe plajele superbe care se întind de-a lungul coastei nordice a Spaniei. Este o zonă pe care merită să o explorați, cu atât mai mult cu cât dispuneți de mașina închiriată prin opțiunea de închirieri mașini de la Skyscanner.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.