Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Paphos cu Skyscanner

Închiriere auto din aeroportul Paphos

Toate informațiile sunt valabile în Mai 2015 și se pot schimba.

Cipru este o destinație de concediu binevenită în orice anotimp, iar dacă doriți să aveți parte de un concediu în care să vă bucurați de soare și mare, zona de sud – vest este printre cele mai frumoase. Aeroportul Paphos este al doilea cel mai mare și aglomerat din Ciprul, în special în sezonul de vară, când turiștii vin să se relaxeze în stațiunile din apropiere.

De unde să închiriezi o mașină în aeroportul Paphos

La aeroportul Paphos veți găsi 4 companii de închiriat mașini: Sixt, Europcar, Budget și Astra&Petsas. Veți avea posibilitatea să alegeți ce mașină doriți, în funcție de numărul de pasageri, de confortul pe care îl doriți sau pur și simplu pentru răsfățul dumneavoastră.

Companiile de închiriat mașini se află în zona de sosiri a aeroportului.

În Cipru se conduce pe partea stângă a drumului, la fel ca și în Marea Britanie. Traficul este destul de lejer, iar sensurile de mers de pe autostrăzi sunt foarte bine delimitate.

Benzinării lângă aeroportul Paphos

Cea mai apropiată benzinărie se află pe drumul B6 în direcția Paphos. Ar fi de dorit să închiriați și un sistem de navigare pentru mașină, în cazul în care aceasta nu are un astfel de sistem inclus în ofertă deoarece este destul de dificil de înțeles numele orașelor în limba greacă.

În apropierea aeroportului Paphos

La 15 km de aeroport de află orașul Paphos. După ce părăsiți aeroportul, faceți stânga pe drumul B6 și continuați pe acesta până ajungeți în oraș. Drumul nu ar trebui să dureze mai mult de o jumătate de oră. Orașul are multe de oferit, iar dacă nu sunteți cazați aici, trebuie să vă alocați o zi să îl vizitați. Paphos se crede a fi locul de naștere al zeiței Afrodita, iar acest fapt îi oferă un plus de mister. În oraș există parcări cu plată și parcări gratuite. Chiar lângă zona pieței, în Orașul Vechi, puteți parca în zonele de parcare municipale, iar prețul pentru o oră începe de la 20 cenți. În zonele cu linie dublă galbenă este interzisă atât staționarea, cât și parcarea. În eventualitatea în care primiți o amendă de parcare, aceasta trebuie plătită în 15 zile. Dacă depășiți acest termen, la amendă se adaugă încă jumătate de valoarea acesteia. În Kato Paphos, parcarea municipală este gratuită și se află în apropierea portului.

Locații de vizitat

Plaja Afroditei

Dacă ați aterizat pe aeroportul din Paphos aveți la dispoziție diverse locații pe care le puteți vizita de aici. Dacă sunteți cazați în Paphos, puteți să faceți o excursie la Neo Chorio. Acesta se află la nord de Paphos, iar cu mașina dumneavoastră închiriată cu ajutorul Skyscanner, veți ajunge în mai puțin de o oră. În această zonă veți vizita cu siguranță plaja Afroditei, un loc minunat și plin de turiști. Este cea mai faimoasă plajă a Ciprului și nu trebuie să o ratați. Drumul pe care trebuie să îl urmați este B7.

Zona Akamas

Este o zonă protejată datorită țestoaselor care vin să își depună ouăle aici. Zona este foarte aproape de Neo Chorio, iar priveliștea este una deosebită.

Prețurile se pot schimba

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.