Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Parma cu Skyscanner

eury
sixt
avis
nanl
alam
budg

Închirieri auto la Aeroportul Giuseppe Verdi Parma

Toate datele sunt corecte la data de 21 iulie 2015

Fie că plănuiești un city-break în Parma sau o excursie prelungită în nordul Italiei, cu Skyscanner găsești cele mai bune mașini de închiriat la Aeroportul Parma.

Unde se poate închiria o mașină în Aeroportul Parma

Închirierea unei mașini îți permite să descoperi frumusețile regiunii fără a depinde de mijloacele de transport în comun. Doar compania Hertz are birou în incinta Aeroportului Parma. Rezervarea autoturismului poate fi efectuată și online, pentru a economisi timp și bani.

Unde se poate alimenta în apropierea Aeroportului Parma

În funcție de contractul încheiat cu compania de închirieri, e posibil ca la returnarea mașinii să ai nevoie de un plin făcut. Înspre nord, la 1 minut de aeroport se află o stație de alimentare Top Fuel. Înspre Parma sunt mai multe benzinării pe ambele sensuri de mers, cea mai apropiată fiind o stație Shell.

Drumurile și regulile de circulație din regiune

Aeroportul este bine conectat la drumurile din regiune, care nu sunt foarte aglomerate. La sud de aeroport se află drumul Via Emilia (SS9) care traversează nordul țării de la vest la est. La nord de aeroport se află autostrada A1, cunoscută și sub numele de Autostrada Soarelui. Este cea mai lungă autostradă din Italia și conectează Milano cu Napoli. Drumurile sunt foarte bine semnalizate, de aceea șansele de a te rătăci sunt extrem de mici.

Cum se ajunge la destinație

Mai jos vei găsi câteva informații despre cum să ajungi la cele mai populare destinații din apropierea Aeroportului Parma.

Parma

Parma este un oraș elegant, cu o zonă istorică foarte apreciată. Aici se află una dintre cele mai vechi universități din lume, iar orașul este faimos pentru arhitectura deosebită a clădirilor și pentru viața sa artistică. În același timp, orașul are renume și datorită gastronomiei, aici fiind locul de naștere al parmezanului.
Pentru a ajunge la Parma trebuie să urmezi drumul SP9. O porțiune din acest traseu este cu taxă. În privința locurilor de parcare, sunt numeroase locuri amenajate pe stradă, cât și garaje, cel mai potrivit fiind Toschi, pe strada Paolo Toschi.

Reggio Emilia

Reggio Emilia este un oraș istoric stilat și sofisticat. Deși nu se află în topul destinațiilor de vacanță, acest oraș primitor își așteaptă vizitatorii în oricare perioadă a anului. Clădirile superbe, muzeele sau restaurantele cochete sunt doar câteva dintre motivele pentru care Reggio Emilia este locul perfect pentru câteva zile liniștite de vacanță.
Drumul de la aeroport durează puțin peste 30 de minute pe autostrada A1, iar o porțiune de drum este cu taxă. În oraș nu vei întâmpina dificultăți în găsirea unui loc de parcare.

Piacenza

Piacenza este un oraș renumit pentru deosebitele clădiri istorice pe care le deține. Cea mai cunoscută clădire este Palatul Gotic, care datează din secolul al XIII-lea. Palatele Farnese, Mandelli sau Landi sunt alte obiective ce nu trebuie ratate.
Drumul de la aeroport durează în jur de 50 de minute pe autostrada A1, iar o porțiune din drum este cu taxă. Există numeroase locuri de parcare în oraș, iar majoritatea hotelurilor oferă loc de parcare gratuit la rezervarea camerei de hotel.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.