Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Porto Alegre cu Skyscanner

Închirieri auto la Aeroportul Internațional Porto Alegre

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 august 2015

Fie că plănuiești câteva zile de vacanță în Porto Alegre sau un concediu prelungit în regiunea Rio Grande do Sul, cu Skyscanner găsești cele mai bune mașini de închiriat la Aeroportul Internațional Porto Alegre.

Unde poți închiria o mașină la Aeroportul Porto Alegre

Cu ajutorul unei mașini închiriate direct de la aeroport ai ocazia să-ți creezi propriul program fără a mai depinde de mijloacele de transport în comun. La Aeroportul Internațional Porto Alegre operează următoarele companii de închirieri auto: Avis, Hertz, Localiza, Movida și Unidas. Birourile companiilor se află la primul etaj al terminalului. Programul de funcționare al companiilor locale este non-stop.

Unde alimentezi în apropierea Aeroportului Porto Alegre

În funcție de contractul încheiat cu compania de închirieri e posibil ca la returnare să ai nevoie de un plin făcut. În apropierea aeroportului se află mai multe stații de alimentare, pe ambele sensuri de mers. Cea mai apropiată este o stație BR și se află pe drumul BR-116.

Drumurile și regulile de circulație din regiune

Aeroportul este bine conectat la drumurile din regiune. Prin fața aeroportului trece autostrada BR-116, cea mai importantă șosea din Brazilia și una dintre cele mai lungi. Acest drum conectează nordul cu sudul țării. Un alt drum important care trece pe lângă aeroport este autostrada BR-290 Osvaldo Aranha și conectează zona cu vestul și granița cu Argentina.

Cum să ajungi la destinație

Mai jos vei găsi informații despre cum să ajungi la câteva dintre cele mai apropiate orașe de Aeroportul Internațional Porto Alegre.

Porto Alegre

Porto Alegre este cel mai mare oraș din sudul Braziliei. Este un port important și o metropolă cu o arhitectură deosebită. Orașul are nenumărate atracții turistice, cele mai importante fiind Parcul da Redencao, Muzeul Ibere Camargo sau Rua dos Andradas, o stradă cu clădiri istorice superbe, precum și numeroase terase, baruri și restaurante.
Drumul de la aeroport durează în jur de 15 minute pe autostrada BR-290. În centrul orașului există mai multe garaje și parcări special amenajate, iar pe străzi vei găsi cu ușurință locuri de parcare cu taxă.

Novo Hamburgo

Novo Hamburgo este un oraș fermecător, cu puternice influențe germane. Făcând o plimbare pe strada General Osorio vei descoperi numeroase clădiri istorice, majoritatea dintre ele fiind proiectate de arhitecți germani. Orașul oferă nenumărate oportunități de relaxare, divertisment și shopping.
Novo Hamburgo se află la nord de aeroport, iar drumul cu mașina durează aproximativ o jumătate de oră pe autostrada BR-116.

Santa Cruz do Sul

Santa Cruz do Sul este destinația perfectă pentru o vacanță în familie. Atracția principală a orașului o reprezintă catedrala Sao Joao Batista, una dintre cele mai mari din Brazilia. În plus, aici se sărbătorește anual Oktoberfest, datorită numărului mare de rezidenți germani.
Santa Cruz do Sul se află la vest de aeroport, iar drumul durează în jur de două ore pe șoselele BR-386 și BR-287. O porțiune din acest drum este cu taxă. Nu vei întâmpina dificultăți în găsirea unui loc de parcare.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.