Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Poznan cu Skyscanner

Închirieri auto la Aeroportul Poznan

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 iulie 2015

Unde poți închiria o mașină în Aeroportul Poznan

Închirierea unei mașini poate fi soluția perfectă pentru că poți să-ți stabilești propriul itinerariu și în plus, ai ocazia de a observa frumusețile naturale ale regiunii.
La Aeroportul Poznan operează cele mai cunoscute companii de închirieri auto Avis, Budget, Europcar, Hertz și Sixt, cât și câteva companii locale. Centrul de închirieri auto se află la o distanță scurtă de terminal, iar accesul se face cu un mijloc de transport în comun gratuit.

Unde poți alimenta în apropierea Aeroportului Poznan

În funcție de contractul încheiat cu compania de închirieri, e posibil ca la returnarea mașinii să ai nevoie de un plin făcut. De asemenea, la închiriere poți avea nevoie de o stație pentru alimentare.
Există multe benzinării pe drumurile din apropierea aeroportului, în toate sensurile de mers. Înspre Poznan, cea mai apropiată stație este Shell, pe drumul național 307.

Drumurile și condusul în apropierea Aeroportului Poznan

Aeroportul este bine semnalizat și conectat la drumurile din regiune. La sud de aeroport se află drumul european E30, la vest autostrada S11, iar la nord drumul național 92.

Cum să ajungi la destinație

Mai jos vei găsi câteva informații despre cum să ajungi la principalele orașe din apropierea Aeroportului Poznan.

Poznan

Poznan este un oraș fermecător situat pe malul râului Warta, înconjurat de frumuseți naturale uluitoare. Este un oraș verde, cu numeroase parcuri și locuri de relaxare, iar Muzeul Național este cel mai important obiectiv turistic al orașului.
Poznan se află la est de aeroport, la doar 15 minute de mers cu mașina pe strada Bukowska. În centrul orașului, locurile de parcare pe stradă se taxează de luni până vineri, de dimineață și până la ora 18, iar sâmbăta până la ora 14.

Gniezno

Gniezno este un oraș amplasat într-un decor natural superb, iar faptul că a fost prima capitală a Poloniei este deja un motiv întemeiat pentru a-l vizita. Este unul dintre cele mai vechi orașe ale Poloniei, iar numeroasele monumente istorice care se află pe străzile orașului stau mărturie acestui fapt.
Drumul de la aeroport durează puțin peste o oră. Pentru a evita aglomerația din Poznan, e indicat să ocolești orașul pe drumul european E30, apoi să continui pe drumul S5 până la destinație. Nu vei întâmpina dificultăți în găsirea unui loc de parcare. Cu toate acestea, multe hoteluri oferă loc de parcare gratuit la rezervarea camerei de hotel.

Pruszkow

Pruszkow este un oraș căutat de amatorii de sport, deoarece aici se află numeroase centre recreaționale care oferă oportunități de practicare a sporturilor.
Pruszkow se află la est de aeroport, iar drumul cu mașina durează puțin peste 2 ore pe autostrada A2, care face parte din drumul european E30. De reținut e că o porțiune din acest drum este cu taxă. În oraș există suficiente locuri de parcare cu taxă, dar și majoritatea hotelurilor oferă loc de parcare gratuit la rezervarea camerei de hotel.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.