Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Praga cu Skyscanner

Închiriere auto din aeroportul Praga

Toate informațiile sunt valabile în Iunie 2015 și se pot schimba

Indiferent care este motivul pentru care ajungeți în Praga, veți avea nevoie de o mașină pe durata în care vă veți afla aici. Astfel puteți profita la maxim de timpul pe care îl aveți la dispoziție și puteți să bifați mai multe locații pe care le veți vizita. Skyscanner vă propune opțiunea sa de închiriat mașini, cu ajutorul căreia puteți compara prețurile mașinilor și puteți rezerva mașina pe care o doriți, pentru ca în momentul în care ajungeți la aeroport să fiți siguri că mașina este închiriată pe numele dumneavoastră.

De unde să închiriezi mașină în aeroportul Praga

La aeroportul din Praga există un număr de opt companii care închiriază mașini: Avis, Budget, Czechocar, Dvorak, Europcar, Hertz, RENT plus și Sixt. Toate birourile agențiilor de închiriat mașini se află la parterul parcării C a aeroportului.

Benzinării lângă aeroportul Praga

Imediat după ce părăsiți zona aeroportului în direcția orașului Praga, pe Aviatická veți găsi o benzinărie Shell care se află pe partea dreaptă a drumului. Benzinăria este deschisă non-stop.

În apropierea aeroportului Praga

Praga este un oraș minunat de vizitat, modern și boem în același timp, cu o mulțime de activități atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții. Distanța de la aeroport și până în centrul orașului este de 19 km, distanță pe care ar trebui să o parcurgeți în cel mult o jumătate de oră.

Parcarea mașinii mai ales în zona centrală poate fi o provocare și este bine de știut că există trei zone de parcare: zona portocalie - puteți parca în zona portocalie pentru 2 ore, iar prețul este de 40 CZK / oră, echivalentul a 1,6 euro; zona verde - într-o astfel de zonă aveți voie să parcați cel mult 6 ore, iar prețul este de 30 CZK/ oră, adică 1,25 euro; zona albastră - în zona albastră pot parca doar rezidenții. Există însă o mulțime de parcări cu un număr foarte mare de locuri, de exemplu parcarea de la gară sau cea de la Palladium Shopping Center. Aceasta din urmă are disponibile 900 de locuri și este deschisă non-stop. Se află în Republic Square, la 10 minute de mers pe jos până în Old Town Square. Prețul pentru primele două ore de parcare este 50 CZK - 2 euro, apoi 40 CZK - 1,7 euro pentru fiecare oră în plus. Dacă doriți să lăsați mașina parcată pentru 24 ore, fiți pregătiți să plătiți 700 CZK, adică 29 euro. În Cehia moneda care se folosește este coroana cehă.

Locații de vizitat

Pilsner

Acest oraș se află la o oră distanță de Praga, pe drumul D5 / E50. Este un oraș minunat din punct de vedere arhitectural, iar dacă ajungeți aici trebuie neapărat să vizitați catedrala și clădirea Primăriei. Orașul este cunoscut și datorită berii Plisner, iar berăriile de aici sunt la mare căutare.

Karlovy Vary

La 127 km de Praga se află orașul Karlovy Vary. Este cunoscut datorită apelor sale termale cu proprietăți curative. Merită să faceți o excursie de o zi până aici și să vă bucurați de proprietățile apelor termale și de relaxare totală. Orașul se află în partea de nord - vest a țării, iar dacă punctul de plecare este Praga, trebuie să conduceți pe drumul E48.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.