Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Pisa cu Skyscanner

Închirieri auto la Aeroportul Pisa

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 mai 2015

Închirierea unei mașini vă oferă posibilitatea de a călători flexibil, fără a depinde de mijloacele de transport în comun. Cu Skyscanner găsiți cele mai bune mașini de închiriat de la Aeroportul Internațional Pisa Galileo Galilei.

Unde se poate închiria o mașină în Aeroportul Pisa

Terminalul unde se află companiile de închiriat mașini se află la 5 minute de mers pe jos. Puteți alege din peste 1500 de autovehicule de toate tipurile. Deși puteți găsi o mașină indiferent la ce oră ajungeți la aeroport, e recomandat să efectuați rezervarea din timp online. Companiile care operează la Aeroportul Pisa sunt Hertz, Europcar, Avis, Auto Europa, Liberty Rentals, Enterprise, National, Sixt, Firefly și Goldcar.

Unde se poate alimenta în apropierea Aeroportului Pisa

La închirierea mașinii e posibil să aveți nevoie de o benzinărie pentru alimentare. De asemenea, la returnarea ei probabil veți avea nevoie de plinul făcut, în funcție de contractul încheiat cu compania de închirieri. În drum spre Pisa, la 10 minute de aeroport se află o stație Esso pe partea stângă a carosabilului. Dacă vă îndreptați spre sud, la 8 minute de condus pe Superstrada Firenze Pisa Livorno veți vedea o stațoe Esso pe partea dreaptă a drumului. Dacă porniți de la aeroport spre est pe drumul SS67, după aproximativ 10 minute veți observa o benzinărie Esso pe partea dreaptă.

Drumurile și regulile de circulație din zonă

Aeroportul Pisa este bine conectat la drumurile din regiune. Are acces direct la șoseaua Florența-Pisa-Livorno, la autostrada A12 care conectează Genova cu Rosignano, autostrada A11 Florența-Pisa și la drumul SS1 Aurelia. Drumurile sunt bine semnalizate și ușor accesibile.

Cum se ajunge la destinație

Mai jos veți găsi câteva informații despre cum să ajungeți la cele mai cunoscute orașe din regiune.

Pisa

Pisa este un simbol al Italiei datorită turnului înclinat, dar orașul e fascinant în întregul său. Arhitectura clădirilor și aerul boem fac din Pisa un oraș fermecător și destinația perfectă pentru câteva zile de vacanță.

Orașul se află la o distanță de 15 minute de mers cu mașina de la aeroport. De la aeroport urmăriți indicatoarele și intrați pe drumul SS1 care vă va duce la destinație. Parcările pe străzile orașului sunt semnalizate cu linii albastre, iar plata se face cu monede la unul din aparatele de pe trotuar.

Viareggio

Viareggio este o alternativă mai puțin costisitoare la stațiunile de la malul mării din Toscana. Este cunoscut pentru carnavalul care are loc aici în fiecare an și pentru gândirea libertină și deschisă. De asemenea, împrejurimile sunt minunate și merită explorate. Orașul se află la o jumătate de oră de mers cu mașina de la aeroport. Începeți drumul spre vest, apoi o luați la dreapta pe drumul european E80 pentru a ajunge la destinație. Drumurile sunt bine semnalizate și ușor accesibile. De menționat e faptul că o porțiune din drum este cu taxă.

Livorno

La sud de aeroport se află orașul-port Livorno, pe coasta de vest a Toscanei. Este un oraș pitoresc, cu multe monumente și clădiri istorice, muzee și galerii.

La ieșirea din aeroport o luați spre stânga, pe drumul SS1 spre Livorno. Drumurile bine semnalizate vă vor ghida până la destinație. Nu veți întâmpina dificultăți în a găsi locuri de parcare pe străzile orașului, iar tarifele variază între 1 și 2 Euro pentru o oră de staționare, în funcție de zonă.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.