Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Pescara cu Skyscanner

sixt
eury
alam
avis
budg
erac

Închiriere auto din aeroportul Pescara

Toate informațiile sunt valabile în Iunie 2015 și se pot schimba

Frumoasa Italie cu locurile sale deosebite este mereu o provocare pentru cine dorește să o descopere. Printre destinațiile în care vă puteți petrece concediul se află și Pescara, cel mai mare oraș al regiunii Abruzzo. Deoarece este una dintre destinațiile principale ale coastei Adriaticii, Pescara găzduiește un număr semnificativ de turiști în fiecare an, în special în perioada verii. Cu ajutorul Skyscanner aveți posibilitatea rezervării și închirierii unei mașini direct de la aeroport.

De unde să închiriezi mașină în aeroportul Pescara

La aeroportul din Pescara există un număr de șapte companii de închiriat mașini: Avis, Europcar, Hertz, Maggiore, Sixt, Auto Europa și Budget.

Benzinării lângă aeroportul Pescara

Cea mai apropiată benzinărie se află pe Via Triburtina Valeria, imediat după ce ieșiți din aeroport. Puteți lua în calcul această benzinărie dacă la întoarcere trebuie să predați mașina cu aceeași cantitate de carburant cu care ați primit-o.

În apropierea aeroportului Pescara

La 8 km de aeroport se află orașul Pescara. Puteți ajunge aici dacă veți conduce pe SS5, SS16 și apoi E80. Distanța se parcurge în mai puțin de 10 minute.

Locații de vizitat

Pescara

Plajele acestui oraș se întind pe o suprafață de aproximativ 20 km, iar nisipul fin și apa caldă reprezintă atracția principală a orașului, în special pentru cei care vin să își petreacă concediul aici.

Opțiunile de parcare sunt numeroase în Pescara, având posibilitatea de a parca mașina în diverse parcări amenajate la una dintre locațiile din oraș: Viale Guglielmo Marconi, 26, 65127 Pescara, Corso Vittorio Emanuele II, 346, 65100 sau Pescara Parcheggi S.R.L. Puteți să vă rezervați online locul de parcare pentru a fi siguri că aveți unde să lăsați mașina când ajungeți în oraș. Plata se poate face și cu cardul. Printre obiectivele Pescarei se numără Ponte sul Mare, Catedrala San Cetteo sau Palatul Guvernului.

Francavilla al Mare

La 10 km în partea de sud a orașului Pescara se află un orășel - stațiune, Francavilla al Mare. Există numeroase oferte pentru cazare aici și este la fel de frumos ca oricare altă stațiune de pe malul Adriaticii. Din Pescara trebuie să conduceți pe Via Nazionale Adriatica Nord/Strada Statale Adriatica/SS16, iar în mai puțin de 20 minute veți ajunge în centrul orașului Francavilla al Mare.

Parco Nazionale Della Majella

Regiunea Pescara nu dispune doar de plaje, ci și de zone montane. Dacă doriți să faceți o pauză și să dați o fugă până în parcul național aflat în apropiere, puteți face acest lucru deoarece aveți la dispoziție mașina închiriată prin intermediul Skyscanner.

Parcul Național Della Majella se află într-o zonă montană, plină de verdeață, o excelentă alegere pentru o excursie de o zi. Puteți să vă stabiliți propriul itinerariu și să faceți drumeții, înconjurați fiind de peisaje extraordinare. Pentru a ajunge la acest parc trebuie să conduceți pe SS5/E80, apoi pe SP80 și SS487. Drumul cu mașina nu durează mai mult de o oră, iar distanța din Pescara este de 60 km.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.