Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Pula cu Skyscanner

Închiriere auto din aeroportul Pula

Toate informațiile sunt valabile în Iunie 2015 și se pot schimba

Peisajele superbe ale Croației reușesc să taie respirația oricui ajunge pe aceste meleaguri. Imaginea munțiilor care se oglindesc în mare este una comună în Croația. Dacă deja ați decis că doriți să vizitați cât mai multe locuri după ce ajungeți pe aeroportul din Pula, atunci sigur ați luat în considerare varianta închirierii unei mașini. Cu Skyscanner puteți face acest lucru prin intermediul opțiunii sale de închiriat mașini.

De unde să închiriezi mașină în aeroportul Pula

La aeroportul din Pula există un număr semnificativ de companii de închiriat mașini: Last Minute, Fleet, Hertz, Budget, Avis, Uniline, Oryx, Carpe Diem, Vetura, Sixt, Enterprise și Will. Birourile acestora se află în zona de Sosiri a aeroportului și în holul principal al terminalului.

Benzinării lângă aeroportul Pula

Dacă vă îndreptați spre orașul Pula din direcția aeroportului, după 4 km veți găsi benzinăria Ina Pula-Šijana. Puteți folosi această benzinărie în special înainte de plecare, mai ales dacă ați bifat opțiunea de returnare a mașinii cu aceeași cantitate de carburant cu care ați primit-o. Majoritatea benzinărilor sunt deschise în intervalul orar 7:00 - 19:00, însă pe timpul verii multe dintre ele rămân deschise până la ora 22:00

În apropierea aeroportului Pula

La 8 km de aeroport se află orașul Pula, iar distanța se parcurge în mai puțin de 15 minute. De la aeroport trebuie să conduceți pe drumul 66. Orașul Pula are o mulțime de atracții turistice pe care le puteți vizita, printre care Amfiteatrul, Arcul de Triumf sau Poarta lui Hercule. Datorită locației sale, orașul atrage un număr mare de turiști, fiind printre cele mai vizitate din Istria. Aici veți găsi printre cele mai bine păstrate clădiri romane antice, iar dacă sunteți în concediu împreună cu familia, o atracție turistică pe care nu trebuie să o ratați pe durata concediului dumneavoastră este Acvariul din Pula.

Locații de vizitat

Medulin

Dacă urmați Medulinska cesta la sud de orașul Pula, veți ajunge la Medulin, o stațiune care beneficiază de o splendidă plajă și apă turcoaz, foarte limpede. Aici se practică foarte multe sporturi de apă, iar dacă sunteți pasionat de acest domeniu, trebuie să ajungeți aici. Din Medulin se pot face plimbări cu barca la diverse insule nelocuite din apropiere. Stațiunea dispune de cluburi și terase, așadar și viața de noapte este destul de activă în Medulin.

Porec și Rovijn

La 57 km distanță de aeroportul din Pula se află una dintre cele mai frumoase stațuni ale Istriei. La Porec se ajunge în aproximativ o oră pe drumul E751. Pe acest drum va trebui să plătiți o taxă.

În Porec aveți la dispoziție un număr relativ mare de locuri de parcare, atât în stradă, cât și în parcări amenajate. Din Porec puteți ajunge foarte repede pe insula Sveti Nicola cu un vaporaș care are curse regulate. Rovijn se află la sud de Porec, mai exact la 35 km și este la rândul ei o stațiune foarte apreciată de turiști. Vă va cuceri cu aspectul său medieval, fiind diferită față de alte stațiuni.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.