Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Reus cu Skyscanner

Închiriere auto din aeroportul Reus

Toate informațiile sunt valabile în Mai 2015 și se pot schimba

Fie că doriți să mergeți la plajă pe coasta de vest a Spaniei sau să vizitați locații în această parte a țării, este recomandat să închiriați o mașină din aeroport, pentru a fi siguri că veți avea parte de un concediu reușit. Skyscanner vă propune o serie de companii de închiriere auto care se află la aeroportul din Reus, pentru a fi siguri că aveți mașina imediat ce avionul dumneavoastră aterizează.

De unde să închiriezi mașină în aeroportul Reus

Aeroportul din Reus se află foarte bine poziționat, aproape de orașul Reus și de orașul Tarragona. În aeroport există un număr de patru companii care închiriază mașini: Avis, Europcar, Hertz și Goldcar Rental. Birourile acestora se află în terminalul aeroportului.

Benzinării lângă aeroportul Reus

Lângă aeroport există o benzină unde prețurile sunt mult mai mari decât în oraș. Dacă nu aveți nevoie urgentă de a alimenta, mai bine căutați o benzinărie în orașul Reus. Distanța de la aeroport până în oraș este de doar 5 km și o puteți parcurge în aproximativ 15 minute. De la aeroport mergeți pe Av. Tarragona, iar la al treilea sens giratoriu ieșiți la a treia ieșire și continuați pe C-14.

În apropierea aeroportului Reus

Orașul Reus are câte ceva de oferit pentru fiecare, de la muzee, biserici, clădiri interesante și până la zone de cumpărături. Este cel mai apropiat oraș de aeroport și poate fi orașul de cazare pentru prima seară după ce ajungeți aici.

Locații de vizitat

Tarragona

De la Reus ajungeți în Tarragona dacă urmăriți drumul T-11. Tarragona este un oraș port unde se găsesc o mulțime de ruine romane și alei medievale. Este un oraș plin de istorie unde veți avea ce vizita.

Costa Dorada

Costa Dorada este regiunea pe coasta Cataloniei, între Cunit și Alcanar și cuprinde întreaga provicie Tarragona. Cele 20 de orașe care formează Costa Dorada acoperă o suprafață de 216 km de litoral. Plajele sunt largi și au nisip fin și apă transparentă, de adâncime mică. Este o zonă ideală pentru vacanțe, iar cu mașina pe care ați închiriat-o puteți să vă plimbați dintr-o stațiune în alta.

Delta Ebro

La sud de Tarragona se află Delta Ebro, cu lacurile sale cu apă sărată și cele cu apă dulce, kilometri întregi de plaje cu dune de nisip, cu locuri unde apa iese din pământ sau golfuri cu apă mică. Este un paradis din punct de vedere al diversității florei și faunei și merită să ajungeți aici. De la Tarragona urmați E-15 în partea de sud și veți ajunge exact la intrarea în deltă. Drumul nu ar trebui să dureze mai mult de o oră deoarece aveți de parcurs 88 km. Puteți să mai faceți câteva opriri pe drum, spre exemplu în La Rojala și să petreceți câteva momente și pe plaja de aici, care este de o frumusețe aparte.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.