Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Rhodos cu Skyscanner

Închiriere auto din aeroportul Rhodos

Toate informațiile sunt valabile în iulie 2015 și se pot schimba

Dacă ajungeți pe această minunată insulă a Greciei și doriți să faceți din concediul dumneavoastră o experiență unică, având libertatea de a vizita cât mai multe locații și de a explora insula Rhodos, atunci aveți nevoie de o mașină de care să dispuneți oricând ați avea nevoie. Skyscanner vă oferă posibilitatea căutării și rezervării online a unei mașini, direct de pe aeroportul din Rhodos.

De unde să închiriezi mașină din aeroportul Rhodos

Printre companiile de închiriat mașini pe care le puteți găsi la aeroportul din Rhodos se numără: AVIS, Budget, Europcar, Hertz și Sixt. Indiferent de preferințele dumneavoastră în materie de mașini, veți putea alege mașina mult dorită pentru o vacantă reușită, dintr-o gamă largă pusă la dispoziție de aceste companii. Birourile companiilor se află în zona de Sosiri a aeroportului. Niciodată nu a fost mai ușor să închiriați o mașină de pe aeroportul din Rhodos.

Benzinării lângă aeroportul Rhodos

Majoritatea companiilor preferă ca mașina să fie predată cu aceeași cantitate de carburant pe care a avut-o la primire. Opțiunea “de la plin la plin” este una corectă și astfel evitați costurile extra atunci când vă întoarceți la aeroport pentru predarea mașinii. Cea mai apropiată benzinărie se află pe drumul paralel cu aeroportul și este o benzinărie Aegean. O benzinărie Jetoil se află de asemenea în zona aeroportului, mai exact la o distanță de 1,6 km de aeroport.

În apropierea aeroportului Rhodos

Insula Rhodos este o destinație importantă de concediu pentru foarte mulți turiști. Cu mașina dumneavoastră închiriată prin intermediul Skyscanner, veți putea explora întreaga insulă pe durata concediului.

Locații de vizitat

Rhodos

La 13 km de aeroport se află orașul Rhodos. Distanța poate fi parcursă în mai puțin de o jumătate de oră pe drumul Leaf. Eleftherias. Rhodos este un important oraș al insulei, cu diverse atracții turistice și o mulțime de locuri de cazare. Orașul Antic și Orașul Medieval sunt doar doua zone care reprezintă un interes deosebit, la fel și templele dedicate renumiților zei.

Faliraki

Pe coasta estică a insulei veți putea vizita Faliraki, o stațiune accesorizată cu hoteluri elegante și complexuri de lux. Ce poți să îți dorești mai mult de la un concediu? Drumul până aici se parcurge în mai puțin de 20 minute, distanța de la aeroport fiind de 17 km. Dacă alegeți să vizitați Faliraki, trebuie să aveți în vedere câteva puncte cheie, printre acestea se numără Anthony Quinn Bay, Water Park și Hipparchos Observatory and Astronomy.

Kallithea

Orașul Kallithea este recunoscut datorită izvoarelor care se află aici, dar și datorită Templului lui Zeus care datează din secolul al V-lea. De la aeroport aveți de parcurs o distanță de 19 km până în Kallithea, pe drumul Epar. Od. Pastidas. La un moment dat va trebui să faceți dreapta către EO Rodou Lindou/ EO95 și veți putea apoi urmări indicatoarele către Kallithea.
Cel mai ușor mod de a vizita insula este cu ajutorul unei mașini, iar decizia dumenavoastră de a închiria o mașină direct de pe aeroportul Rhodos se va dovedi a fi una excelentă.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.