Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Rijeka cu Skyscanner

eury
sixt
budg
avis
alam
erac

Închirieri auto la Aeroportul Rijeka

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 august 2015

Fie că plănuiești o vacanță în Rijeka sau o excursie prelungită pe insula Krk, cu Skyscanner găsești cele mai bune mașini de închiriat la Aeroportul Rijeka.

Unde se poate închiria o mașină la Aeroportul Rijeka

Cu ajutorul unei mașini închiriate direct de la aeroport ai ocazia să vizitezi insula Krk în ritmul tău, fără a mai depinde de mijloacele de transport în comun. La Aeroportul Rijeka se află birourile companiilor de închirieri auto Sixt, Hertz și Avis. Rezervările pot fi efectuate și online în avans, pentru a economisi timp și bani.

Unde se poate alimenta în apropierea Aeroportului Rijeka

Majoritatea companiilor de închirieri auto oferă mașinile cu plinul făcut, cu condiția ca la returnare mașina să aibă rezervorul plin. Cea mai apropiată stație de alimentare de aeroport se numește Tifon și este ușor accesibilă de pe drumul 102. Se află la nord, imediat după ce ajungi pe partea continentală a Croației. La sud de aeroport, se află mai multe stații în apropierea localităților Valbiska și Krk. Acestea se află la o distanță de o jumătate de oră de aeroport.

Drumurile și regulile de circulație din regiune

Principalul drum din apropierea aeroportului este drumul național D102, care conectează regiunea continentală a țării cu toată insula Krk. Este și cel mai important drum de pe insulă.

Cum se ajunge la destinație

Mai jos vei găsi informații despre cum să ajungi la câteva dintre orașele din apropierea Aeroportului Rijeka.

Rijeka

Rijeka este un oraș activ, în plină dezvoltare. Este principalul oraș-port din Croația și o destinație plină de cultură și istorie. Cele mai importante obiective turistice ale orașului se află în centrul orașului. Situat la o scurtă distanță de centru se află Castelul Trsat pe care nu trebuie să-l ratezi într-o excursie la Rijeka. În plus, orașul este cunoscut și pentru bucătăria delicioasă, bazată în special pe produse din pește și legume.
Rijeka se află pe partea continentală a Croației, pe coasta Mării Adriatice. Drumul de la aeroport durează aproximativ o jumătate de oră pe drumul 102, apoi pe autostrada A7. O porțiune din acest drum este cu taxă. În oraș există numeroase locuri de parcare pe stradă, cât și garaje sau parcări etajate. În funcție de zona în care te afli, tariful pentru o oră de staționare variază între 3 și 7 kune croate.

Opatija

Opatija este un oraș superb datorită numeroaselor stiluri arhitecturale ale clădirilor. Este una dintre cele mai vizitate locații din Croația tocmai pentru acest motiv.
Opatija se află pe partea continentală a Croației, iar drumul cu mașina durează 40 de minute pe drumul 102, apoi pe autostrada A7 și drumul european E61. În oraș există multe locuri de parcare pe stradă, iar taxele se aplică între orele 7-19. Deoarece străzile pot deveni aglomerate în plin sezon, este indicat să efectuezi rezervarea locului de parcare online.

Krk

Krk este principalul oraș de pe insula cu același nume. Este o destinație de vacanță populară în rândul turiștilor de pretutindeni în special în perioada verii. Krk este un oraș pitoresc, cu o atmosferă elegantă datorită moștenirii istorice pe baza căreia acesta s-a format. Turiștii sunt atrași de plajele orașului, de serviciile de înaltă calitate și de posibilitățile de relaxare.
Krk se află la sud de aeroport, iar drumul care durează o jumătate de oră este ușor accesibil pe șoseaua 102. Majoritatea hotelurilor oferă loc de parcare gratuit la rezervarea camerei de hotel.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.