Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Reno / Tahoe cu Skyscanner

eury
sixt
erac
budg
avis
thrf

Închirieri auto la Aeroportul Internațional Reno-Tahoe

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 august 2015

Fie că plănuiești un city-break în Reno sau un concediu prelungit în statul Nevada, cu Skyscanner găsești cele mai bune mașini de închiriat la Aeroportul Internațional Reno-Tahoe.

Unde se poate închiria o mașină la Aeroportul Reno

Închiriind o mașină direct de la aeroport ai ocazia să vizitezi ce dorești, când dorești, fără să depinzi de mijloacele de transport în comun sau alți factori. Aeroportul Internațional Reno-Tahoe asigură accesul la nouă companii de închirieri auto: Alamo, Avis, Budget, Enterprise, Hertz, Dollar, National, Thrifty și Payless. Toate birourile companiilor se află în incinta aeroportului, în zona bagajelor. Mașinile pot fi ridicate din parcarea care se află la ieșirea din terminal.

Unde se poate alimenta în apropierea Aeroportului Reno

Majoritatea companiilor de închirieri auto oferă mașinile cu plinul făcut cu condiția ca la returnare mașina să aibă rezervorul plin. Nimic mai simplu, deoarece în apropierea aeroportului există mai multe stații de alimentare. Cea mai apropiată este o stație Silver State Food Marts pe șoseaua E Plumb.

Drumurile și regulile de circulație din regiune

Șoselele din statul Nevada sunt bine întreținute, iar limitările de viteză sunt exprimate în mile pe oră. În apropierea aeroportului se află autostrada I-580, care conectează Reno cu Carson City. Acest drum continuă spre nord și sud sub denumirea de I-395. La nord de aeroport se află autostrada I-80.

Cum se ajunge la destinație

Mai jos vei găsi câteva informații despre cum să ajungi la principalele orașe din apropierea Aeroportului Internațional Reno-Tahoe.

Reno

Situat la poalele munților Sierra Nevada, Reno este o destinație pentru toată lumea. Este un oraș alert, cu numeroase evenimente culturale și festivaluri, cu muzee care fac o incursiune în istoria regiunii și cu restaurante cu mâncăruri delicioase.
Centrul orașului se află la o distanță de doar 5 mile de aeroport. Drumul durează în jur de 10 minute pe șoseaua I-580 N. Orașul poate deveni destul de aglomerat și de aceea poate fi destul de dificil să găsești un loc de parcare, în special în centrul orașului. Cu toate acestea, locurile de parcare de pe străzile din apropierea centrului sunt gratuite după 6 seara și duminica. În centrul orașului există și două garaje, Parking Gallery pe strada North Sierra și 50 W. pe strada Liberty.

South Lake Tahoe

South Lake Tahoe este o destinație perfectă pentru iubitorii de natură. Situat pe malul lacului Tahoe, această comunitate oferă nenumărate oportunități vizitatorilor săi: înot, excursii, pescuit sau rafting.
South Lake Tahoe se află la sud de aeroport, iar drumul cu mașina durează aproximativ o oră pe autostrada I-580 S. Există suficiente locuri de parcare și spații special amenajate, dar și hotelurile oferă loc gratuit la rezervarea camerei.

Carson City

Carson City este capitala statului Nevada și este o destinație în plină dezvoltare, cu peisaje pitorești și cu acces direct la împrejurimi. Poți vizita Centrul de Artă Brewery, Muzeul de Stat Nevada sau te poți relaxa la o partidă de golf.
Carson City se află la sud de aeroport, iar drumul durează o jumătate de oră pe șoseaua I-580 S. În oraș nu vei întâmpina dificultăți în găsirea unui loc de parcare.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.