Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Rotterdam cu Skyscanner

sixt
eury
hert
alam
avis
budg

Închirieri auto la Aeroportul Rotterdam Haga

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 iulie 2015

Fie că plănuiești un city-break în Rotterdam sau o vacanță prelungită în sudul Olandei, cu Skyscanner găsești cele mai bune mașini de închiriat la Aeroportul Rotterdam Haga.

Unde poți închiria o mașină în Aeroportul Rotterdam Haga

La Aeroportul Rotterdam Haga au birouri cele mai cunoscute companii de închirieri auto: Avis, Europcat, Hertz, Budget și Sixt. Birourile se află în zona de sosiri a aeroportului, iar mașinile se ridică și se returnează din parcarea P6.

Unde poți alimenta în apropierea Aeroportului Rotterdam Haga

În funcție de contractul încheiat cu compania de închirieri, e posibil ca la returnarea mașinii să ai nevoie de un plin făcut. Nimic mai simplu deoarece chiar la ieșirea din aeroport pe Rotterdam Airportbaan se află o stație de alimentare Argos pe partea dreaptă.

Drumurile și condusul în apropierea Aeroportului Rotterdam Haga

În imediata vecinătate a aeroportului la vest se află drumul european E19, care conectează Olanda cu Franța via Belgia. La sud de aeroport se află drumul european E25 și autostrada A15, care conectează Rotterdam cu estul țării. La nord se află autostrada A12, care conectează Haga cu granița cu Germania.
Aeroportul este bine conectat la drumurile din regiune. Cu toate acestea, drumurile sunt destul de aglomerate, iar găsirea unui loc de parcare în orașele mari poate fi o problemă.

Cum să ajungi la destinație

Mai jos vei găsi câteva informații despre cum să ajungi la cele mai populare destinații de la Aeroportul Rotterdam Haga.

Rotterdam

Rotterdam este un oraș tănăr, în plină dezvoltare, iar arhitectura modernă a zgârie-norilor te duc cu gândul la Manhattan. Metropola este renumită pentru portul pe care îl deține, iar podul Erasmus, turnul Euromast sau Casele Cubice sunt doar câteva dintre motivele pentru care Rotterdam merită vizitat.
Rotterdam se află la sud de aeroport, iar drumul durează un sfert de oră pe șoseaua S112. În oraș poate fi destul de dificil să găsești un loc de parcare. Cea mai ușoară și ieftină metodă de a parca mașina este la marginea orașului, în locurile special amenajate P+R (Park+Ride) din apropierea mijloacelor de transport în comun. Tichetele îți permit parcarea mașinii gratuit sau la un preț foarte mic și accesul cu un mijloc de transport până în centrul orașului.

Haga

Haga este capitala administrativă a Olandei și reședința familiei regale. Este un oraș istoric și cultural deosebit. Poți vizita Palatul Noordeinde sau monumentul Binnenhof. Poți descoperi Panorama Mesdag unde vei admira cele mai mari picturi din Olanda, sau te poți relaxa în parcul de distracții Madurodam.
Haga se află la nord-vest de aeroport, iar drumul cu mașina durează aproximativ o jumătate de oră pe autostrada A13. Orașul deține numeroase parcări, cât și locuri pe stradă. Cu toate acestea, orașul este destul de aglomerat și poate fi dificil să găsești un loc de parcare în centru. E recomandat ca la rezervarea camerei de hotel să incluzi și locul de parcare.

Utrecht

Utrecht a fost construit în jurul Domului din centru, care este și simbolul orașului. Clădirea este o biserică gotică și poate fi observată din oricare parte a orașului, astfel sunt șanse foarte mici să te rătăcești.
Utrecht se află la est de aeroport, iar drumul cu mașina durează în jur de o oră pe autostrada A20 și A12. Tariful pentru o oră de parcare pe stradă, în centrul orașului este de 4,41 Euro, iar tarifele în parcările special amenajate variază între 1,50 și 4,30 Euro pentru o oră.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.