Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Rzeszów cu Skyscanner

sixt
eury
budg
hert
alam
erac

Închirieri auto la Aeroportul Internațional Rzeszow - Jasionka

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 august 2015

Fie că plănuiești un city-break în Rzeszow sau un concediu prelungit în sudul Poloniei, cu Skyscanner găsești cele mai bune mașini de închiriat la Aeroportul Internațional Rzeszow-Jasionka.

Unde se poate închiria o mașină la Aeroportul Rzeszow

Cu ajutorul unei mașini închiriate de la aeroport ai ocazia să-ți creezi propriul program fără a mai depinde de mijloacele de transport în comun. La Aeroportul Internațional Rzeszow operează câteva dintre cele mai cunoscute companii internaționale de închirieri auto, precum și câteva locale. Acestea sunt: Avis, Europcar, Budget, Sixt, Hertz, Panek, RentCars, Mercato și Pro Rent. Birourile companiilor se află la parterul terminalului.

Unde se poate alimenta în apropierea Aeroportului Rzeszow

Majoritatea companiilor oferă mașinile spre închiriere cu plinul făcut cu condiția ca la returnare acestea să aibă rezervorul plin. Cea mai apropiată stație de alimentare este Lotos și se află la sud de aeroport pe drumul DW869, la cinci minute de condus de aeroport.

Drumurile și regulile de circulație din regiune

Aeroportul este bine semnalizat și se află în apropierea unor drumuri importante. La est de aeroport se află autostrada S19, care conectează nordul cu sudul țării. La sud de aeroport se află autostrada A4, care face parte din drumul european E40 și care conectează estul cu vestul țării.

Cum se ajunge la destinație

Mai jos vei găsi câteva informații despre cum să ajungi la principalele orașe din apropierea Aeroportului Internațional Rzeszow-Jasionka.

Rzeszow

Rzeszow este un oraș istoric care s-a dezvoltat într-un centru urban tânăr, modern și dinamic. Plimbându-te pe străzile orașului vei observa clădirile superbe din punct de vedere arhitectural, iar printr-o vizită la unul dintre muzeele orașului vei avea parte de o incursiune în trecutul regiunii.
Centrul orașului se află la o distanță de 10 kilometri de aeroport, iar drumul cu mașina durează aproximativ un sfert de oră pe șoseaua Lubelska. În oraș există suficiente locuri de parcare, precum și garaje și parcări etajate sau subterane. Majoritatea hotelurilor oferă loc de parcare gratuit la rezervarea camerei.

Tarnow

Tarnow este o destinație fermecătoare, cu rezidenți ospitalieri. Tarnow oferă vizitatorilor săi confortul unui oraș mic, dar plin de activități specifice orașelor mari. Este o locație plină de istorie și cultură, care-și așteaptă vizitatorii în oricare perioadă a anului.
Tarnow se află la est de aeroport, iar drumul cu mașina durează în jur de o oră pe autostrada A4. Majoritatea hotelurilor oferă loc de parcare gratuit la rezervarea camerei.

Stalowa Wola

Stalowa Wola este un oraș tânăr și destinația ideală pentru câteva zile de relaxare. Pe lângă principalele atracții care se află în centrul localității, poți admira stilul art-deco al clădirilor sau te poți relaxa la unul dintre centrele de recreere.
Stalowa Wola se află la sud de aeroport, iar drumul cu mașina durează puțin peste o oră pe șoseaua DK 19. Există suficiente locuri de parcare pe străzile orașului, cât și parcări etajate.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.