Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Savannah / Hilton Head cu Skyscanner

Închirieri auto la Aeroportul Internațional Hilton Head Savannah

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 august 2015

Fie că plănuiești câteva zile de vacanță în Savannah sau un concediu prelungit pe coasta Atlanticului, cu Skyscanner găsești cele mai bune mașini de închiriat la Aeroportul Internațional Savannah.

Unde se poate închiria o mașină la Aeroportul Savannah

Cu ajutorul unei mașini închiriate direct de la aeroport ai ocazia de a-ți crea propriul program fără să mai depinzi de mijloacele de transport în comun. Următoarele companii au birouri în incinta Aeroportului Savannah: Alamo, National, Avis, Budget, Dollar, Hertz, Enterprise, Thrifty și Payless Car Rental. Birourile se află în zona de unde se ridică bagajele.

Unde se poate alimenta în apropierea Aeroportului Savannah

În funcție de contractul încheiat cu compania de închirieri, e posibil să ai nevoie de o stație pentru alimentare. Nimic mai simplu, deoarece în apropierea aeroportului există mai multe stații de alimentare pe toate drumurile principale. Cele mai apropiate stații sunt Fuel Pro și BP pe șoseaua Augusta. Pe aceeași șosea dar spre nord se află o stație Parker’s.

Drumurile și regulile de circulație din regiune

Aeroportul Savannah este bine poziționat și conectat la rețeaua de drumuri din regiune. La sud de aeroport se află autostrada 16, care conectează estul cu vestul statului Georgia. La vest de aeroport se află autostrada 95, care face legătura între statele Florida și Carolina de Sud. La est se află autostrada 21 care conectează nordul cu sudul statului.

Cum se ajunge la destinație

Mai jos vei găsi câteva informații despre cum să ajungi la principalele orașe din apropierea Aeroportului Internațional Savannah.

Savannah

Savannah este cel mai vechi oraș din statul Georgia. Este un oraș elegant, cu un farmec aparte datorită influențelor europene. Este un oraș recunoscut pentru bucătăria sa delicioasă și pentru arhitectura superbă a clădirilor.
Drumul de la aeroport durează 20 de minute și este cel mai accesibil pe autostrada 21. Orașul deține numeroase locuri de parcare pe stradă și garaje. Pentru turiști există un tichet special de parcare valabil pentru o zi, care le permite staționarea în oricare loc de parcare pentru o durată limitată.

Hilton Head Island

Hilton Head Island este un orășel mic, dar în care vei găsi tot ce-ți dorești. Este locul perfect pentru iubitorii de soare, o destinație cu câteva dintre cele mai frumoase plaje din țară și cu oportunități de practicare a surfului. Este locația perfectă pentru o vacanță în familie.
Drumul de la aeroport durează în jur de 50 de minute pe autostrada I-95, apoi pe drumul US-278 E. În apropierea plajelor există suficiente locuri de parcare cu taxă.

Augusta

Augusta este un oraș clasic sudist. Este o destinație aparte, cu conace impresionante, situri arheologice și alei lungi, perfecte pentru plimbări relaxante.
Augusta se află la nord de aeroport, iar drumul cu mașina durează puțin peste două ore pe autostrada GA-21 și șoseaua US-25 N. În centrul orașului se află suficiente locuri de parcare pe stradă, cât și spații special amenajate. Câteva dintre cele mai cunoscute garaje sunt: Rothlen’s și Republik.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.