Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Santiago de Compostela cu Skyscanner

sixt
eury
budg
avis
alam
nanl

Închiriere auto din aeroportul Santiago de Compostela

Toate informațiile sunt valabile în iulie 2015 și se pot schimba Cum puteți explora și vizita mai bine diferite zone dintr-o țară, dacă nu cu o mașină închiriată care să vă fie mereu la dispoziție? Skyscanner vă propune varianta închirierii unei mașini direct de pe aeroportul Santiago de Compostela pentru a vă putea bucura la maxim de concediul dumneavoastră.

De unde să închiriezi mașină din aeroportul Santiago de Compostela

La aeroportul Santiago de Compostela există un număr de patru companii de închiriat mașini la care puteți rezerva autoturismul pe care îl doriți. Hertz, Avis, Enterprise și Europcar sunt companiile prezente la aeroport, toate având birourile situate în terminalul aeroportului.

Benzinării lângă aeroportul Santiago de Compostela

Opțiunea “de la plin la plin ” este foarte avantajoasă pentru cei care închiriază mașini deoarece oferă posibilitatea de a returna vehiculul cu aceeași cantitate de carburant pe care a avut-o la primire și astfel evitați o plată suplimentară către agenție aferentă carburantului. Cea mai apropiată benzinărie se află în imediata vecinătate a aeroportului, pe Carretera National 634, la mai puțin de 5 min de condus și este o benzinărie Shell.

În apropierea aeroportului Santiago de Compostela

Aeroportul se află la o distanță de 16,7 km de orașul Santiago de Compostela, distanță pe care o puteți parcurge în aproximativ 25 de minute pe A-54. Orașul este unul care primește numeroși turiști pe tot parcursul anului, însă perioada cea mai aglomerată este în timpul pelerinajului cunoscut sub numele de El Camino de Santiago. Printre obiectivele turistice care merită să le vizitați se numără: Piața Obradoiro, Piața Quintana, Piața Argintarilor sau Parcul Alameda. Există și un număr mare de palate și muzee importante pe care le puteți vizita pe parcursul șederii dumneavoastră în Santiago de Compostela.

Locații de vizitat

Vilagracia de Arousa

La 51 km sud de orașul Santiago de Compostela, se află Vilagracia de Arousa, unul dintre cele mai mari orașe ale Galiciei. Orașul este unul care cucerește orice turist, având farmecul specific al unui oraș spaniol aflat pe malul apei. Farul Ruia, Piața de epocă, Piața Ravella sau biserica Sf. Eulalia sunt printre puținele atracții turistice cu care vă puteți umple timpul în mod productiv. E1 este drumul pe care trebuie să îl urmați din Santiago de Compostela pentru a ajunge la Vilagracia de Arousa.

Cambados

Faimos pentru vinul său alb Albarino, orașul Cambados poate fi o destinație interesantă pe care o puteți lua în calcul. Mai ales că puteți ajunge foarte ușor aici datorită mașinii pe care o aveți la dispoziție. Aflat la 14 km de Vilagarcia de Arousa și la 62 km de Santiago de Compostela, veți putea ajunge fără probleme urmând ruta VG-4.3 în mai puțin de o jumătate de oră dacă punctul de plecare este Vilagracia de Arousa.
Așadar, fie că alegeți ca după vizita în Vilagracia de Arousa să vă întoarceți în Santiago de Compostela, fie să vă continuați escapada având destinația Cambados, acest oraș merită vizitat și savurat din plin cu tot ce are el de oferit.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.