Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Seattle / Tacoma International cu Skyscanner

eury
sixt
alam
budg
avis
hert

Închiriere auto din aeroportul Seattle

Toate informațiile sunt valabile în Iulie 2015 și se pot schimba

Fie că doriți să vizitați orașul Seattle cu parcurile sale și locurile de distracție sau să mergeți la cumpărături în centrele renumite de aici și de ce nu, să vă plimbați prin împrejurimile orașului, ideea închirierii unei mașini vă vine în ajutor atunci când vine vorba de confort și independența față de mijloacele de transport în comun. Cu Skyscanner puteți rezerva chiar de acasă, înainte de a pleca spre această destinație, mașina care o doriți pentru dumneavoastră, pentru concediul pe care sunteți pe punctul să îl începeți.

De unde să închiriezi mașină în aeroportul Seattle

La aeroportul din Seattle veți găsi un număr mare de agenții care închiriază mașini. 13 agenții de închiriat mașini își oferă serviciile pentru confortul dumneavoastră: Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, EZ Rent a car, Firefly, Fox, Hertz, National, Payless, Sixt și Thrifty. Agențiile nu se află în incinta aeroportului, însă există autobuze 24/24 ore care vă duc în zona special amenajată pentru acestea. Există două arii, una în partea de sud și cealaltă în partea de nord a aeroportului, de unde puteți lua autobuzul pentru a ajunge la agențiile de închiriat mașini.
La returnarea mașinii trebuie să mergeți pe SR518 și urmăriți semnul de Rental Car Facility.

Benzinării lângă aeroportul Seattle

La adresa 17010 International Blvd, SeaTac veți găsi o benzinărie Shell. Aceasta se află imediat la ieșirea din aeroport și este deschisă 24/24 ore. Puteți opri și alimenta mașina aici, înainte de a pleca spre destinația dumneavoastră sau la întoarcere dacă ați bifat opțiunea de predare a mașinii cu aceeași cantitate de carburant cu care ați preluat-o. Va trebui să vă asigurați că aveți suficientă cantitate de carburant în rezervorul mașinii astfel încât să nu trebuiască să mai plătiți în plus agenției de la care ați închiriat mașina.

În apropierea aeroportului Seattle

Orașul Seattle se află la nord de aeroport, la o distanță de 15 mile, iar pentru a ajunge aici trebuie să parcurgeți această distanță pe I-5N. Seattle este un oraș foarte mare din SUA, aflându-se pe locul 15 în top 20 orașe mari ale acestei țări, fiind în același timp și un mare oraș - port. Se află în partea de nord, foarte aproape de Canada.

Locații de vizitat

Vancouver

La 150 mile de Seattle veți putea vizita orașul Vancouver. Drumul pe care trebuie să îl urmați este I-5S și nu durează mai mult de două ore și jumătate. Fiind al treilea cel mai mare oraș din Canada este foarte diversificat din punct de vedere etnic și lingvistic. Pentru a ajunge în Canada veți avea nevoie de viză, așadar dacă plănuiți să vizitați și Vancouver, asigurați-vă că aveți toate documentele necesare pentru a fi în conformitate cu legea.

Leavenworth

Ceea ce face special acest oraș este zona de centru a orașului care este în stil bavarez. Se află la 120 mile distanță de Seattle în partea de est, într-o zonă de pădure, minunată din punct de vedere peisagistic, iar drumul până aici durează aproximativ două ore.

Olympia

Capitala statului Washington se află la o distanță de 60 mile de Seattle și este un oraș minunat în care trebuie să ajungeți. Dacă veți conduce pe drumul I-5S veți ajunge în Olympia în aproximativ o oră.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.