Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Londra Southend cu Skyscanner

eury
sixt
erac
alam
avis
budg

Închiriere auto din aeroportul Southend

Toate informațiile sunt valabile în Iulie 2015 și se pot schimba

Aveți nevoie de o mașină pentru a vă putea deplasa în diferite locații după ce aterizați pe aeroportul Southend. Datorită infrastructurii foarte bine puse la punct, Regatul Unit al Marii Britanii poate fi vizitat cu ușurință, mai ales dacă sunteți în posesia unei mașini. Skyscanner vă poate fi de folos în această privință prin intermediul opțiunii sale de închiriat mașini dacă doriți să închiriați o mașină de pe aeroportul din Southend.

De unde să închiriezi mașină în aeroportul Southend

Aeroportul din Southend este un aeroport mai mic ca și dimensiune, iar datorită acestui fapt, veți găsi cu ușurință zona dedicată agențiilor de închiriat mașini. Europcar și Hertz sunt agențiile care închiriază mașini pe aeroportul din Southend punând la dispoziția dumneavoastră un număr semnificativ de mașini pe care le puteți alege. Europcar are biroul deschis în intervalul orar 7:00-23:00, iar Hertz între 8:30-18:00.

Benzinării lângă aeroportul Southend

La 1,3 mile de aeroportul Southend veți găsi o benzinărie Shell, pe Prince Avenue. Pentru a ajunge aici conduceți pe A1159, iar al doilea sens giratoriu părăsiți-l la a treia ieșire. Benzinăria se va afla pe partea stângă. În Marea Britanie se conduce pe partea stângă a drumului, prin urmare benzinăria va fi pe sensul dumneavoastră de mers. Este important de localizat benzinării cât mai aproape de aeroport, mai ales dacă trebuie să returnați mașina cu aceeași cantitate de carburant cu care ați preluat-o.

În apropierea aeroportului Southend

La o scurtă distanță de aeroportul Southend se află orașul cu același nume. Distanța până aici poate fi parcursă în aproximativ 10 minute, iar drumul care vă va duce de la aeroport în oraș este A1159.
Southend este cunoscut ca fiind un oraș turistic cu diverse atracții care să merite să le vizitați. Aici veți găsi cel mai lung ponton din lume, un parc de distracții renumit - Aventura Island, și frumoasele plaje din apropiere. Locuri de parcare veți găsi atât în zona centrală a orașului, cât și în zona falezei, deci puteți să lăsați această grijă deoparte. Parcarea de la Warrior Square are peste 300 de locuri și se află în zona centrală a orașului. Lângă faleză veți putea parca pe Western Esplanade, parcarea de aici având un număr de 410 locuri.

Locații de vizitat

Londra

La o distanță de 52 mile de Southend se află Londra, una dintre cele mai mari capitale ale lumii. Chiar dacă ați avut ocazia să o vizitați, Londra este mereu un loc unde se găsește câte ceva de văzut. Pentru a ajunge aici trebuie să conduceți pe A127 - Southend Arterial Road, ieșiți pe A1245 către A130/A129. Veți ajunge la un sens giratoriu pe care trebuie să-l părăsiți la prima ieșire pe A1245, rămâneți pe banda din partea stângă și urmăriți A130. De pe A130 veți intra pe A13 și continuați pe acest drum până ajungeți în Londra.

Cambridge

În partea de nord de Southend, mai exact la 67 mile, veți avea ocazia de a vizita un oraș cu o istorie veche, cu prestigioase școli, zone verzi și multe locații pentru cumpărături. Orașul Cambridge este un oraș care merită vizitat mai ales ca drumul nu durează mai mult de o oră și jumătate. A130, A120 și apoi M11 este ruta pentru a ajunge în Cambridge dacă plecați din Southend.
Veți putea parca mașina în zona centrală, în parcările centrelor comerciale. Grand Arcade sau Grafton Centre au locații excelente și cu siguranță veți găsi locuri de parcare.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.