Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Salonic cu Skyscanner

Închiriere auto din aeroportul Salonic

Toate informațiile sunt valabile în Iunie 2015 și se pot schimba

Grecia oferă o listă întreagă de orașe care merită să fie vizitate, iar Salonicul, cunoscut sub numele de Thessaloniki, se află pe această listă. Fie că doriți să vizitați doar Salonicul sau să explorați și alte orașe din apropiere, o mașină de închiriat este întotdeauna o opțiune excelentă atunci când vine vorba de plimbări și excursii. Skyscanner vă oferă posibilitatea căutării, comparării și rezervării unei mașini chiar înainte de a pleca în concediu, pentru ca în momentul în care ajungeți pe aeroportul din Salonic să nu mai fie nevoie să pierdeți timpul cu închiriatul mașinii. Dacă faceți rezervarea de acasa, când ajungeți la aeroport trebuie doar să mergeți la biroul companiei de la care ați ales să închiriați mașina și să prezentați actele solicitate. Apoi puteți prelua mașina pentru care ați optat.

De unde să închiriezi mașină în aeroportul Salonic

La aeroportul din Salonic veți găsi următoarele companii de închiriat mașini: Avis, Sixt, Europcar și Hertz. Birourile companiilor de închiriat mașini se află în terminalul aeroportului.

Benzinării lângă aeroportul Salonic

Dacă vă îndreptați spre Salonic de la aeroport, veți găsi o mulțime de benzinării în drumul dumneavoastră. La întoarcere puteți folosi benzinăria BP Leoforos Vas Olgas care se află pe E90 pentru a alimenta dacă trebuie să predați mașina cu aceeași cantitate de carburant cu care ați preluat-o. În funcție de ruta pe care o alegeți pentru întoarcerea la aeroport, puteți căuta în meniul sistemului dumneavoastră de navigare cea mai apropiată benzinărie.

În apropierea aeroportului Salonic

De la aeroport este foarte ușor să ajungeți în orașul Salonic. Aflat la o distanță de 16 km de aeroport, orașul are cu ce să vă surprindă atât din punct de vedere arhitectural, culinar, cât și al evenimentelor care au loc aici pe durata întregului sezon de vară. Condusul în Salonic nu ar trebui să fie o problemă, mai ales dacă nu ajungeți în oraș la orele de vârf, adică între 8:00 - 10:00 și 14:00 - 17:00. Dacă sunteți în căutarea unei parcări, este bine de luat în calcul parcarea din Port, parcarea din Eleftherias Sq. sau parcarea subterană a Primăriei. Prețul pentru o oră este în jur de 1,5 euro.

Locații de vizitat

Peninsula Halkidiki

Grecia este o destinație de vacanță pe care mulți turiști o preferă. Indiferent de zona în care alegeți să mergeți, cu siguranță veți avea parte de un concediu extraordinar. Brațele Kassandra și Sythonia sunt destinații de concediu foarte accesibile din punct de vedere financiar, iar datorită faptului că aveți la dispoziție mașina pe care ați închiriat-o, puteți să vă plimbați în voie și să explorați cât mai multe stațiuni.

De la aeroport durează aproximativ o oră și jumătate să ajungeți pe brațul Kassandra, depinde în ce zonă aveți cazare. Trebuie să conduceți pe A25, iar drumul este destul de accesibil. Brațul Kassandra este brațul turistic al Peninsulei Halkidiki, cu o mulțime de stațiuni, restaurante, cluburi și magazine. Puteți să vă plimbați de-a lungul coastei pentru a vă face o idee de ansamblu.

Brațul Sithonia este mai liniștit, are zone sălbatice, iar dacă sunteți în căutare de un concediu liniștit, aici trebuie să ajungeți. Distanța de la aeroport este de 147 km până în partea de sud a brațului. Dacă vă opriți la Neos Marmaras, veți avea de condus 122 km.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.