Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Salt Lake City cu Skyscanner

Închirieri auto la Aeroportul Internațional Salt Lake City

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 august 2015

Dacă plănuiești o vacanță scurtă în Salt Lake City sau un concediu prelungit în statul Utah, cu Skyscanner găsești cele mai bune mașini de închiriat la Aeroportul Internațional Salt Lake City.

Unde se poate închiria o mașină la Aeroportul Salt Lake City

Cu ajutorul unei mașini închiriate direct de la aeroport ai ocazia de a-ți crea propriul program fără a mai depinde de mijloacele de transport în comun. La Aeroportul Internațional Salt Lake City operează cele mai cunoscute companii internaționale, precum și câteva locale: Avis, Alamo, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National, Thrifty, Advantage și Fox. Birourile companiilor se află vis-a-vis de aeroport.

Unde se poate alimenta în apropierea Aeroportului Salt Lake City

Companiile de închirieri auto oferă mașinile cu plinul făcut cu condiția ca la returnare mașina să aibă rezervorul plin. Cea mai apropiată stație de alimentare se numește Sinclair și se află la sud de aeroport, la o distanță de două mile. Alte benzinării există pe toate drumurile principale din apropierea aeroportului, pe ambele sensuri de mers.

Drumurile și regulile de circulație din regiune

Aeroportul este ușor accesibil datorită poziționării sale și a drumurilor din regiune. Drumurile sunt bine semnalizate și întreținute, astfel condusul este o adevărată plăcere. La est de aeroport se află drumul I-215, iar la sud drumul I-80 și conectează estul cu vestul statului.

Cum se ajunge la destinație

Mai jos vei găsi câteva informații despre cum să ajungi la principalele orașe din apropierea Aeroportului Internațional Salt Lake City.

Salt Lake City

Capitala statului Utah se află la baza munților Wasatch și în apropierea Marelui Lac Sărat. Pe lângă așezarea superbă a orașului, acesta oferă numeroase oportunități vizitatorilor săi. Poți afla multe despre cultura regiunii printr-o vizită la Muzeul de Artă Contemporană Utah sau Muzeul de Istorie Naturală Utah.
Centrul orașului se află la o distanță de 7 mile de aeroport, iar drumul cu mașina durează puțin peste 10 minute pe șoseaua I-80 E. În oraș există numeroase locuri de parcare pe stradă, cât și spații special amenajate. Parcările pe străzi sunt cu taxă de la 8 dimineața și până la 8 seara în timpul săptămânii de lucru. Tariful este de 2 dolari pentru o oră de staționare.

Provo

Provo este un oraș plăcut, situat într-un cadru natural fermecător. Munții care înconjoară orașul oferă numeroase oportunități aventurierilor și iubitorilor de natură.
Provo se află la sud de aeroport, la o distanță de 50 de mile. Drumul cu mașina durează aproximativ 50 de minute pe șoseaua I-15. În centrul orașului există garaje și spații special amenajate pentru staționare, cât și locuri pe stradă.

Ogden

Ogden este un orășel perfect pentru o vacanță relaxantă în familie. Cel mai atractiv loc al orașului este strada istorică 25, unde poți vizita galerii de artă, poți face cumpărături sau poți servi masa la unul dintre cochetele restaurante. De asemenea, aici se organizează numeroase evenimente culturale pe toată durata anului.
Ogden se află la sud de aeroport, iar drumul cu mașina durează în jur de 40 de minute pe șoseaua I-15 N. În oraș există suficiente locuri de parcare, cât și spații special amenajate în apropierea centrului.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.