Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Stuttgart cu Skyscanner

Închirieri auto la Aeroportul Stuttgart

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 iunie 2015

Cu Skyscanner găsiți cele mai bune mașini de închiriat din Aeroportul Stuttgart. Închirierea unei mașini este soluția ideală pentru o vacanță în care vă faceți propriul program fără să depindeți de mijloacele de transport în comun.

Unde se poate închiria o mașină în Aeroportul Stuttgart

La Aeroportul Stuttgart se află câteva dintre cele mai cunoscute companii de închirieri auto: Avis, Europcar, Hertz, Sixt, Enterprise, Global Drive, Buchbinder. Toate birourile companiilor se află în incinta aeroportului, la Terminalul 3, etajul 2. Rezervările pot fi efectuate online în avans, pentru a economisi timp și bani.

Unde se poate alimenta în apropierea Aeroportului Stuttgart

Majoritatea companiilor cer ca la returnarea mașinii să aveți plinul făcut. De asemenea, la închirierea mașinii e posibil să aveți nevoie de o benzinărie pentru alimentare. Nimic mai simplu, deoarece la ieșirea din aeroport se află o stație de benzinărie OMV cu program non-stop.

Drumurile și regulile de circulație din regiune

Condusul prin Germania este o adevărată plăcere. Drumurile sunt foarte bine întreținute, iar peisajele sunt superbe. Aeroportul este bine conectat la drumurile din regiune. Se află în imediata vecinătate a autostrăzii A8, care conectează Stuttgartul cu Karlsruhe și München.

Cum se ajunge la destinație

Mai jos veți găsi câteva informații despre cum să ajungeți la câteva dintre orașele din apropierea Aeroportului Stuttgart.

Stuttgart

Stuttgart este un oraș al contrastelor și locul ideal pentru un city-break. Metropola excelează în domeniul tehnologiei, istoriei, sau culturii. Este un oraș activ și plin de energie, care-și așteaptă vizitatorii în oricare perioadă a anului.
Stuttgart se află la nord de aeroport, la o distanță de aproximativ 20 de minute. După ce ieșiți din aeroport, intrați pe drumul B27. După 8 kilometri ieșiți pe partea dreaptă pe S-Sonnenberg, apoi pe drumul B14 pentru a ajunge la destinație. Nu este cel mai ușor să găsiți locuri de parcare prin Stuttgart, de aceea e recomandat să includeți și locul de parcare la rezervarea camerei de hotel.

Esslingen

Esslingen este un oraș medieval superb, situat pe malul râului Neckar. Este o adevărată incursiune în trecut, deoarece este unul din puținele orașe germane care a supraviețuit războiului. Aici se află cea mai veche casă locuită și cel mai vechi cartier din Germania. Arhitectura tipic germană a clădirilor, precum și canalele care străbat orașul fac din Esslingen locul perfect pentru câteva zile de vacanță.
Drumul de la aeroport durează aproximativ 20 de minute. După ce ieșiți din aeroport, intrați pe autostrada A8. Indicatoarele vă vor arăta ieșirea la stânga spre Esslingen. Continuați pe drumul L1202, apoi L1192 pentru a ajunge la destinație. De menționat este faptul că o porțiune de drum este cu taxă. În privința parcărilor, sunt multe locuri special amenajate, dar și majoritatea hotelurilor au parcarea inclusă în prețul camerei.

Ludwigsburg

Ludwigsburg se află la o distanță de 30 de minute de aeroport. Este un oraș din ce în ce mai vizitat datorită palatului care se află aici, cel mai mare palat în stil baroc din Germania.
De la aeroport porniți pe drumul B27 de pe care intrați pe autostrada A8. După aproximativ 15 minute, ieșiți de pe autostradă pe partea dreaptă și continuați pe A81. Ieșiți de pe acest drum tot pe partea dreaptă și continuați din nou pe B27 pentru a ajunge la destinație. Acest traseu ocolește practic Stuttgartul. În Ludwigsburg găsiți parcări atât cu taxă cât și gratuite.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.