Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Lamezia Terme cu Skyscanner

eury
sixt
alam
budg
avis
hert

Închirieri auto la Aeroportul Internațional Lamezia Terme

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 august 2015

Dacă plănuiești o vizită scurtă în Lamezia Terme sau un concediu prelungit în sudul Italiei, cu Skyscanner găsești cele mai bune mașini de închiriat la Aeroportul Internațional Lamezia Terme.

Unde poți închiria o mașină la Aeroportul Lamezia Terme

Cu ajutorul unei mașini închiriate de la aeroport ai posibilitatea de a-ți crea propriul program fără a mai depinde de mijloacele de transport în comun. La Aeroportul Lamezia Terme operează următoarele companii de închirieri auto: Avis, Europcar, Hertz, Sixt, Maggiore, Locauto și Sicily by Car.

Unde poți alimenta în apropierea Aeroportului Lamezia Terme

Majoritatea companiilor cer ca la returnare mașina să aibă plinul făcut. Nimic mai simplu, deoarece în apropierea aeroportului există mai multe stații de alimentare Esso. La nord se află două benzinării pe autostrada A3 și drumul SS18, iar la sud pe același drum SS18 se află o altă stație la doar 5 minute de mers cu mașina.

Drumurile și condusul în apropierea Aeroportului Lamezia Terme

Aeroportul este bine semnalizat și conectat la drumurile din regiune. La est de aeroport se află drumul național SS18, care face legătura cu Napoli. Tot la est se află și autostrada A3, care trece prin trei regiuni ale Italiei: Campania, Basilicata și Calabria. La nord de aeroport se află drumul european de categorie B E848, care conectează Lamezia Terme cu Catanzaro.

Cum să ajungi la destinație

Mai jos vei găsi câteva informații despre cum să ajungi la principalele orașe din apropierea Aeroportului Internațional Lamezia Terme.

Lamezia Terme

Lamezia Terme este un oraș relativ nou, dar plin de viață și cu multe atracții și oportunități. Este destinația perfectă pentru o vacanță în familie. Printre cele mai importante obiective se numără ruinele Castelului Normand și Bastionul Cavalerilor din Malta.
De la aeroport și până în centrul orașului sunt puțin peste 10 kilometri, iar drumul cu mașina durează aproximativ un sfert de oră pe drumul SS109. În centrul orașului există locuri de parcare pe stradă cu taxă, cât și spații special amenajate. Cu toate acestea, e recomandat ca la rezervarea camerei de hotel să incluzi și locul de parcare.

Catanzaro

Capitala regiunii Calabria este situată între Marea Ionică și Marea Tireniană. Catanzaro este un oraș pitoresc, energic și un centru turistic important al Italiei.
Catanzaro se află la est de aeroport, iar drumul cu mașina durează în jur de 20 de minute pe drumul european E848. Nu vei întâmpina dificultăți în găsirea unui loc de parcare în centrul orașului.

Cosenza

Cosenza este un orășel mic din sudul Italiei, cu un trecut încărcat de istorie și cultură. Este unul dintre puținele orașe care nu a fost afectat de cutremure, astfel monumentele istorice sunt o adevărată atracție pentru turiști.
Drumul de la aeroport durează în jur de o oră pe autostrada A3. În centrul orașului există câteva garaje și spații special amenajate pentru parcat cu program non-stop.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.