Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Stavanger cu Skyscanner

Închiriere auto din aeroportul Stavanger

Toate informațiile sunt valabile în iulie 2015 și se pot schimba

Mașina este cea mai bună variantă de a vizita Norvegia și minunățiile pe care aceasta le are de oferit, iar dacă ajungeți pe aeroportul din Stavanger, Skyscanner vă oferă posibilitatea rezervării unei mașini chiar din această locație. Puteți căuta și rezerva mașina pe care o doriți înainte de a pleca în concediu pentru a fi siguri ca în momentul în care ajungeți la aeroport această problemă este rezolvată. Nu rămâne decât să vă bucurați de concediul dumneavoastră.

De unde să închiriezi mașină din aeroportul Stavanger

La aeroportul Stavanger există agenții de închiriat mașini cu renume internațional -Avis, Budget, Hertz, Europcar, Sixt și Enterprise, pe care le puteți lua în considerare atunci când vă gândiți la posibilitatea închirierii unui autoturism. Birourile acestora se află în clădirea verde, vizavi de terminalul aeroportului. Fiecare dintre acestea vă pun la dispoziție toate tipurile de mașini la care vă puteți gândi, rămânând la latitudinea dumneavoastră care variantă o alegeți. Prețurile diferă în funcție de tipul de mașină, dar și de perioada de timp pentru care optați pentru închirierea unei mașini. Uneori companiile de închiriat mașini oferă reduceri de preț turiștilor care închiriază pe o perioadă mai lungă.

Benzinării lângă aeroportul Stavanger

Atunci când vă întoarceți la aeroport pentru predarea mașinii este important de știut că puteți alimenta mașina la benzinăria Statoil Service Sola, care se află la mai puțin de 1 km de aeroport. Este preferată din ce în ce mai des politica de carburant de la plin la plin, iar în acest caz va trebui să vă asigurați că mașina are plinul făcut atunci când o predați agenției de la care ați închiriat. Benzinăria o găsiți la adresa Flyplassvegen 213, 4050 Sola și este deschisă 24/7.

În apropierea aeroportului Stavanger

Dacă încă nu ați reușit să puneți pe hârtie un plan al locațiilor pe care ați dori să le vizitați, puteți să vă inspirați din ghidul prezentat în continuare.

Locații de vizitat

Stavanger

Aeroportul Stavanger se află la o distanță de 14 km de orașul cu același nume. Pentru a ajunge aici puteți alege varianta de drum care nu include taxă de autostradă, pe drumul 509 și E39. În condiții optime de trafic acest drum nu ar trebui să dureze mai mult de 20 minute.
Stavanger se află pe lista celor mai vechi orașe ale Norvegiei, prin urmare cu siguranță vă veți petrece timp în această locație. Nu ratați catedrala din oraș aflată în Piața Catedralei sau zona cu case de lemn, structuri aflate în Patrimoniul UNESCO. În oraș veți găsi locuri de parcare fără prea multe probleme, însă fiți atenți la semnele de parcare și regulile cărora va trebui să vă supuneți. Există și parcări private unde va trebui să plătiți înainte de a părăsi parcarea.

Klepp

La o scurtă distanță de condus de orașul Stavanger se află o zonă foarte frumoasă din punct de vedere al peisajelor. Klepp este cunoscut datorită plajelor sale întinse, pe alocuri cu dune de nisip și vegetație minunată. Klepp se află la o distanță de 28 km, la sud de Stavanger, pe drumul E39 și Rv44. Întreaga zonă merită atenția dumneavoastră datorită peisajelor deosebite care vă sunt oferite.

Lacul Stokkavatnet

În imediata vecinătate a orașului Stavanger puteți să mergeți să vă plimbați pe malul lacului Stokkavatnet. Este un lac care impresionează prin mărimea sa, capabil în același timp să vă ofere liniștea de care aveți nevoie în concediu. Pentru a ajunge la lac trebuie să conduceți pe drumul 509, iar ca și timp, drumul nu durează mai mult de 15 minute dacă veniți din Stavanger.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.