Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Sevilia cu Skyscanner

Închirieri auto la Aeroportul Sevilia San Pablo

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 iunie 2015

Fie că plănuiești un city-break în fermecătoarea Sevilia sau o excursie prin Andalucia, cu Skyscanner găsești cele mai bune mașini de închiriat la Aeroportul Sevilia San Pablo.

Unde poți închiria o mașină în Aeroportul Sevilia San Pablo

La Aeroportul Sevilia există mai multe companii de închirieri auto, care oferă o gamă variată de mașini, de la cele mai practice și până la cele mai luxoase. Companiile care au birouri în incinta aeroportului sunt: Hertz, Europcar, Avis, Sixt sau National. Toate birourile se află la parterul terminalului.

Unde poți alimenta în apropierea Aeroportul Sevilia

În funcție de contractul încheiat cu compania de închirieri, e posibil ca la returnarea mașinii să ai nevoie de un plin făcut. În apropierea aeroportului, pe autostrada A-4 se află mai multe stații de benzinărie, pe ambele sensuri de mers.

Drumurile și condusul în apropierea Aeroportului Sevilia

Aeroportul Sevilia este bine conectat la rețeaua de drumuri din regiune, iar drumurile sunt bine semnalizate. În apropierea aeroportului se află autostrada A-4, care leagă Sevilia de Carmona și Madrid. La sud de aeroport se află un alt drum major, autostrada A-92 care duce până la Almeria.

Cum să ajungi la destinație

Mai jos vei găsi câteva informații despre cum să ajungi la cele mai populare destinații din Andalucia de la Aeroportul Sevilia.

Sevilia

Capitala Andaluciei este unul dintre cele mai mari orașe din Spania. Este un oraș care îmbină armonios trecutul cu prezentul, iar peisajele superbe vin în completarea sa. Sevilia este locul ideal pentru oricine, deoarece oportunitățile sunt infinite.
Drumul de la aeroport durează în jur de 15 minute pe drumul A-4. Indicatoarele vor semnaliza intrarea în oraș. Deoarece este un oraș destul de aglomerat, e recomandat ca la rezervarea camerei de hotel să incluzi și locul de parcare.

Carmona

Situat pe malul râului Corbones, Carmona este un oraș în care și-a lăsat amprenta fiecare civilizație care a populat acest loc. Pe lângă monumentele istorice, în Carmona poți mânca cele mai bune mâncăruri andaluze.
Carmona se află la est de aeroport, la o distanță de 20 de minute de condus. La ieșirea din aeroport virați dreapta și intrați pe drumul A-4, iar indicatoarele vor semnaliza ieșirea spre oraș. Există mai multe parcări amenajate în Carmona, dar și multe hoteluri oferă locuri de parcare incluse în prețul de cazare.

Huelva

Aproape de granița cu Portugalia se află Huelva, pe coasta Golfului Cádiz. Plajele întinse sau Parcul Național Donana sunt doar câteva dintre motivele pentru care Huelva este locul perfect pentru o vacanță inedită.
Pentru a ajunge la destinație, pornești de la aeroport înspre Sevilia. Imediat după Sevilia, intri pe drumul E-1/A-49 care te va duce până la destinație. Există mai multe parcări special amenajate, cât și pe stradă. Locurile pot fi rezervate și online, din timp. Totuși, e recomandat ca la rezervarea camerei de hotel să incluzi și locul de parcare.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.