Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Stornoway cu Skyscanner

eury
sixt
avis
budg
hert
erac

Închiriere auto din aeroportul Stornoway

Toate informațiile sunt valabile în Iulie 2015 și se pot schimba

Insula Lewis oferă o mulțime de locuri istorice de vizitat, peisaje extraordinare, zone pentru drumeții, mări cu apă turcoaz, trasee pentru bicicliști și plimbări cu barca. Prin intermediul Skyscanner puteți să vă închiriați o mașină pentru durata concediului petrecut aici, direct de pe aeroportul din Stornoway.

De unde să închiriezi mașină în aeroportul Stornoway

Biroul de închiriat mașini se află în incinta aeroportului, foarte aproape de zona Sosiri. Carhire Hebrides este singura firmă de închiriat mașini prezentă pe aeroportul din Stornoway.

Benzinării lângă aeroportul Stornoway

Cea mai apropiată benzinărie de aeroport se află la 2 mile distanță, pe drumul A866, pe Sandwick Road. Aici se conduce pe partea stângă a drumului, iar mila este unitatea de măsurare a distanțelor.

În apropierea aeroportului Stornoway

Aeroportul se află la o distanță foarte mică de cea mai mare așezare de pe această insulă, Stornoway. Doar 3 mile desparte aeroportul de oraș, distanță care poate fi parcursă în mai puțin de 10 minute. De la aeroport ieșiți pe drumul A866 și continuați pe acesta până ajungeți în oraș.
În oraș veți găsi parcare de tip Pay & Display, adică trebuie să plătiți și să puneți la vedere, pe bordul mașinii, tichetul de parcare. În funcție de durata de timp pentru care parcați mașina, puteți plăti între 0,50 și 1,50 lire.

Locații de vizitat

Dacă sunteți iubitori de natură cu siguranță nu vă veți plictisi pe această insulă. Numeroasele locații frumoase care așteaptă să fie vizitate vă vor tăia respirația la prima vedere. Insula are o mulțime de plaje superbe unde puteți să stați și cu cortul.

Ness

Ness este partea cea mai nordică din insula Lewis, iar comunitatea de aici este formată din 16 sate. Pentru a ajunge în această zonă, trebuie să urmăriți drumul A857. Din Stornoway aveți de condus aproximativ 40 minute, iar distanța este de 25 mile. Acest drum este singurul pe care puteți ajunge în această parte a insulei, urmărind linia de coastă vestică.
Pe drum puteți să vă opriți la lacuri precum Loch an Duim, Loch Bacabhat sau Loch Marabhat. Întreaga regiune este împânzită de lacuri, iar drumețiile sunt recomandate în aceste zone.
Partea de sud - vest a insulei este recunoscută pentru numărul impresionant de lacuri, iar dacă alegeți drumul A858 veți trece pe lângă ele. Zona este ideală pentru drumeții. Insula Lewis este recunoscută pentru peisajele sale absolut impresionante, dar și pentru diferitele locuri istorice. Muzeele și siturile care datează din perioada vikingilor sunt printre principalele atracții.
Lângă Shawbost, pe drumul A858, veți avea ocazia să vizitați clădiri care au fost folosite în trecut pentru a procesa cereale. Moara de aici era alimentată de apa lacului Roinavat și se află pe lista atracțiilor turistice.
Insula Lewis nu este foarte mare, iar cu mașina dumneavoastră închiriată prin intermediul Skyscanner veți avea posibilitatea să o parcurgeți dintr-o parte în alta pe drumurile A857, A858 și A859. Drumurile sunt de bună calitate, însă pot fi destul de înguste pe alocuri.
Pe insulă există un număr destul de mic de benzinării, majoritatea dintre ele aflându-se pe drumul A858 și în Stornoway.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.