Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Salzburg cu Skyscanner

sixt
eury
alam
avis
hert
budg

Închirieri auto la Aeroportul Salzburg

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 iunie 2015

Indiferent dacă plănuiești un city-break în Salzburg sau o excursie prin împrejurimi, cu Skyscanner găsești cele mai bune mașini de închiriat la Aeroportul Salzburg.

Unde poți închiria o mașină în Aeroportul Salzburg

Închirierea unei mașini poate fi soluția ideală deoarece poți să-ți creezi propriul program fără să depinzi de mijloacele de transport în comun. Cele mai cunoscute companii au birouri în incinta aeroportului: Europcar, Hertz, Sixt, Megadrive, Avis, Buchbinder. Toate birourile se află la parterul parcării etajate. Un coridor face legătura între terminal și clădirea unde se află parcarea.

Unde poți alimenta în apropierea Aeroportul Salzburg

În funcție de contractul încheiat cu compania de închirieri, e posibil să ai nevoie de un plin făcut la returnarea mașinii. De asemenea, la închirierea mașinii probabil vei avea nevoie de o stație pentru alimentare. Nimic mai simplu deoarece la 1 km de aeroport înspre Salzburg se află o stație de benzinărie OMV pe partea stângă.

Drumurile și condusul în apropierea Aeroportului Salzburg

Aeroportul Salzburg este bine conectat la rețeau de drumuri din regiune, inclusiv o ieșire directă spre autostradă. Se află la joncțiunea dintre autostrada A10 pe direcția nord-sud și autostrada A1 pe direcția est-vest. De asemenea, aeroportul se află la 4 km de granița cu Germania.

Cum să ajungi la destinație

Mai jos vei găsi informații despre cum să ajungi la câteva dintre cele mai cunoscute orașe din apropierea Aeroportului Salzburg.

Salzburg

Salzburg este locul de naștere al lui Mozart, un oraș pitoresc, elegant și sofisticat. Este un oraș care îmbină tradiționalul cu modernul și cultura cu distracția. Salzburg este locul perfect dacă te-ai gândit la un city-break.
Salzburg se află la 10 minute de aeroport. La ieșirea din aeroport indicatoarele vor semnaliza drumul spre autostrada A1, pe care trebuie să conduci până semnele vor indica ieșirea înspre Salzburg. O porțiune din acest drum este cu taxă.

Werfen

La sud de aeroport se află Werfen, o localitate foarte populară datorită celor două atracții majore: Festung Hohenwerfen, o fortăreață a cărei poziționare îți taie răsuflarea și Eisriesenwelt, sau cele mai mari peșteri de gheață din Europa.
Werfen se află la o distanță de 40 de minute de aeroport înspre sud. Drumul începe pe A1, apoi se continuă pe A10 și B159. Există mai multe parcări, atât pe străzile orașului cât și acoperite, astfel că nu vei întâmpina dificultăți în acest sens.

Hallein

Orașul celtic Hallein, situat pe râul Salbach este o destinație minunată mulțumită străzilor înguste, a clădirilor istorice, a minelor de sare și a muzeului celtic care se află aici. Este o locație populară în rândul turiștilor de pretutindeni și reprezintă locul perfect pentru deconectare și odihnă.
Drumul de la aeroport durează 15 minute pe autostrada A1, apoi A10. De menționat e faptul că o porțiune din acest drum este cu taxă. Există numeroase locuri de parcare prin oraș, iar dacă achiziționezi un card special, poți parca în anumite zone pentru o perioadă limitată de până la 3 ore gratuit.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.