Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Tivat cu Skyscanner

Închirieri auto la Aeroportul Tivat

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 august 2015

Dacă plănuiești o vacanță în Tivat sau un concediu prelungit pe coasta Mării Adriatice din Muntenegru, cu Skyscanner găsești cele mai bune mașini de închiriat la Aeroportul Tivat.

Unde poți închiria o mașină la Aeroportul Tivat

Din ce în ce mai mulți oameni sunt interesați să închirieze mașini direct de la aeroport, deoarece le facilitează programul. Cu ajutorul unei mașini închiriate ai ocazia să vizitezi regiunea în ritmul tău, fără a mai depinde de mijloacele de transport în comun. La Aeroportul Tivat operează câteva dintre cele mai cunoscute companii de închirieri auto, precum și câteva locale. Acestea sunt Avis, Hertz, Europcar, Sixt și InMontenegro Rent-a-Car.

Unde alimentezi în apropierea Aeroportului Tivat

Majoritatea companiilor oferă mașinile spre închiriere cu plinul făcut cu condiția ca la returnare mașina să aibă rezervorul plin. În apropierea Aeroportului Tivat se află mai multe stații de alimentare, la nord și sud pe principalele drumuri din regiune. La nord de aeroport pe magistrala Jadranska se află patru stații, cea mai apropiată de aeroport fiind benzinăria INA-PLIN la 5 minute de condus. La sud de aeroport, pe aceeași șosea se află o stație Vuk, la 2 minute de condus.

Drumurile și regulile de circulație din regiune

În apropierea aeroportului se află drumul european E80, care conectează 10 țări din Europa. Pentru a conduce pe șoselele din Muntenegru ai nevoie de un permis de conducere internațional. Este recomandat să conduci prudent pe drumurile din Muntenegru, acest lucru datorându-se infrastructurii drumurilor.

Cum să ajungi la destinație

Mai jos vei găsi câteva informații despre cum să ajungi la principalele orașe din apropierea Aeroportului Tivat.

Tivat

Tivat se află la nord de aeroport și este o destinație de vacanță populară în rândul turiștilor. Deși este un oraș relativ nou, Tivat oferă multe atracții vizitatorilor săi. Portul Tivat este unul dintre cele mai vizitate porturi datorită numărului mare de iahturi de lux care se află aici.
Centrul orașului se află la 5 kilometri de aeroport, iar drumul cu mașina durează 10 minute pe magistrala Jadranska. În oraș vei găsi suficiente locuri de parcare. În plus, majoritatea hotelurilor oferă loc de parcare gratuit la rezervarea camerei de hotel.

Herceg Novi

Herceg Novi este o locație perfectă pentru o vacanță de relaxare în familie. Este un oraș cu numeroase spații verzi, cu clădiri superbe din punct de vedere arhitectural și cu evenimente culturale și festivaluri pe toată durata anului.
Herceg Novi se află la sud de aeroport. Drumul durează puțin peste o oră pe magistrala Jadranska și drumul european E65. De menționat e faptul că o porțiune din acest traseu se realizează cu feribotul. În oraș majoritatea drumurilor sunt cu sens unic. Sunt suficiente locuri de parcare pe străzi, iar tariful pentru o oră de staționare este de 1 Euro.

Budva

Budva este una dintre cele mai căutate stațiuni din Muntenegru datorită plajelor superbe pe care le deține și a serviciilor de înaltă calitate. Pe lângă frumusețile naturale pe care orașul le deține, Budva este și o locație încărcată de monumente istorice fascinante.
Drumul cu mașina durează aproximativ 25 de minute pe drumurile europene E65 și E80. Parcările din oraș sunt cu taxă 24 de ore, în fiecare zi a săptămânii. Tariful pentru o oră de staționare variază între 0,50 și 1,20 Euro, în funcție de zonă.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.