Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Toulouse cu Skyscanner

Închirieri auto la Aeroportul Toulouse Blagnac

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 mai 2015

Cu Skyscanner aveți acces la cele mai bune mașini de închiriat din Aeroportul Toulouse Blagnac. Închirierea unei mașini vă oferă oportunitatea de a călători și a vizita cu ușurință atracțiile pe care regiunea Toulouse le are de oferit.

Unde se poate închiria o mașină în Aeroportul Toulouse

În aeroportul Toulouse Blagnac operează câteva din cele mai cunoscute companii de închirieri auto: Hertz, Europcar, Avis, Enterprise și Sixt. Prețurile variază în funcție de destinație, dar toate aceste informații le puteți obține la birourile din incinta aeroportului, în zona de sosiri. Toate aceste companii sunt deschise zilnic de dimineața și până seara târziu. Rezervarea unei mașini se poate realiza online și se poate opta pentru echipament suplimentar: scaun pentru copil, GPS etc.

Unde poți alimenta în apropierea aeroportului

În funcție de contractul încheiat cu compania de închirieri, e posibil să aveți nevoie de plinul făcut la returnarea mașinii, dar și după ce luați mașina. Astfel, la 5 minute de aeroport se află o benzinărie Esso. La ieșirea din aeroport intrați pe drumul A261 spre Toulouse. Ieșiți pe primul drum la dreapta, pe Avenue du Général Compans, în Blagnac, iar pe stânga veți observa stația de benzinărie.

Drumurile și condusul în apropierea aeroportului

Aeroportul Toulouse este bine semnalizat și conectat la drumurile din regiune. Conducătorilor auto le va fi ușor de accesat aeroportul, datorită autostrăzilor din zonă. Conducătorii sunt încurajați să respecte regulile de circulație și să nu depășească viteza de 50km/h în zonele urbane și 110 km/h pe autostrăzi. Principalele drumuri din apropierea aeroportului sunt D901, A621 și A620, iar drumul Allée de Barcelona vă îndrumă spre Toulouse. De asemenea, majoritatea localităților din vecinătatea Toulouseului sunt foarte accesibile cu mașina.

Cum ajungi la destinație

Mai jos veți găsi câteva informații despre cum să ajungeți la câteva din cele mai cunoscute localități din departamentul Haute-Garonne de la Aeroportul Toulouse-Blagnac.

Toulouse

Toulouse este una din cele mai cunoscute destinații de vacanță din Franța. Situat pe malul râului Garonne, Toulouse este un oraș studențesc, încărcat de clădiri istorice și denumit orașul roz datorită clădirilor din cărămidă roșie. Este un oraș fermecător care-și așteaptă vizitatorii în oricare perioadă a anului.

De la aeroport porniți pe Avenue du Rome, apoi drumul A261, de pe care ieșiți pe drumul A260 pentru a ajunge la destinație. Drumul este ușor de accesat și durează 20 de minute. Timpul de parcare în centrul orașului este limitat la 2 ore, iar în afara centrului la 4 ore, de aceea este indicat să vă faceți rezervarea la hotel cu locul de parcare inclus.

Montauban

Montauban este una din cele mai vechi localități din sudul Franței, iar podul Pont Vieux, datând din secolul 14, reprezintă una din principalele atracții.

Drumul de la aeroport durează aproximativ 40 de minute. După ieșirea din aeroport o luați înspre nord, pe drumul A62. Indicatoarele spre Paris sau Bordeaux vă vor ghida înspre Montauban. De reținut e faptul că autostrada A62 este cu taxă pe unele porțiuni. Nu veți întâmpina probleme cu parcarea, deoarece în majoritatea zonelor din Montauban parcarea este gratuită.

Merville

La nord de aeroport se află Merville, una din multele comune din regiune căutate de turiști pentru câteva zile de relaxare. Această localitate este cunoscută pentru castelul și labirintul cu același nume care se află aici. Drumul de la aeroport este foarte accesibil și durează în jur de 20 de minute.

De la aeroport o luați pe drumul D902, apoi ieșiți pe Chemin de Bel air spre Aussonne. De acolo, continuați pe Route de Merville și drumul D65 până la destinație. Parcarea este gratuită și nu veți întâmpina dificultăți în a găsi un loc de parcare.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.