Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Ben Gurion Intl cu Skyscanner

Închirieri auto la Aeroportul Internațional Ben Gurion Tel Aviv

Toate datele sunt corecte la data de 21 iulie 2015

Fie că dorești un city-break în Tel Aviv sau o vacanță prelungită pe coasta Mediteranei, cu Skyscanner găsești cele mai bune mașini de închiriat la Aeroportul Internațional Ben Gurion.

Unde se poate închiria o mașină în Aeroportul Ben Gurion Tel Aviv

Închirierea unei mașini poate fi soluția ideală deoarece poți să-ți creezi propriul program fără să mai depinzi de mijloacele de transport în comun. În incinta aeroportului se află birourile celor mai cunoscute companii de închirieri auto: Avis, Budget, Thrifty, Hertz, Sixt și Eldan.

Unde se poate alimenta în apropierea Aeroportului Ben Gurion Tel Aviv

În funcție de contractul încheiat cu compania de închirieri, e posibil ca la returnarea mașinii să ai nevoie de un plin făcut. În apropierea aeroportului există mai multe stații pentru alimentare din toate sensurile de mers, majoritatea având servicii non-stop.

Drumurile și regulile de circulație din regiune

Aeroportul Ben Gurion este bine conectat la drumurile din regiune. Aeroportul se află în imediata apropiere a autostrăzii 1, care conectează Tel Aviv cu Ierusalim. La est de aeroport se află autostrada 40, a doua ca lungime din țară și este cel mai important drum care conectează centrul Israelului cu sudul.

Cum se ajunge la destinație

Mai jos vei găsi câteva informații despre cum să ajungi la cele mai cunoscute orașe din apropierea Aeroportului Internațional Ben Gurion.

Tel Aviv

Tel Aviv este un oraș relativ nou, cu o mentalitate deschisă și liberală, cu o cultură bogată, impresionant din punct de vedere arhitectural și cu o viață de noapte vibrantă. Orașul este în continuă mișcare și dezvoltare și își așteaptă vizitatorii în oricare perioadă a anului.
Tel Aviv se află la vest de aeroport, iar drumul cu mașina durează aproximativ o jumătate de oră pe Autostrada 1. În privința locurilor de parcare pe stradă, trebuie să ții cont de culoarea cu care sunt semnalizate. Culoarea verde și dungile alb-albastre înseamnă că parcarea este permisă, cu condiția ca regulile indicate pe panourile de parcare să fie respectate. Dungile roșii și gri interzic parcarea. Cu toate acestea, orașul este destul de aglomerat, de aceea e recomandat ca la rezervarea camerei de hotel să incluzi și locul de parcare.

Ierusalim

Ierusalim este unic în lume pentru importanța religioasă pe care o deține. Pe lângă acest aspect, capitala Israelului oferă multe alte oportunități vizitatorilor săi. Este un oraș controversat, care îmbină tradiționalul cu modernul și care merită explorat cel puțin o dată în viață.
Ierusalim se află la est de aeroport, iar drumul cu mașina durează o oră pe Autostrada 1. Deși există numeroase spații amenajate pentru parcare, Ierusalim este un oraș foarte aglomerat. De aceea, e indicat ca la rezervarea camerei de hotel să incluzi și locul de parcare, pentru a scăpa de bătăi de cap.

Netanya

Netanya, principalul oraș din regiunea Sharon, este situat pe malul Mării Mediterane. Este un oraș atractiv pentru turiștii care doresc câteva zile de vacanță la soare, pe malul mării.
Netanya se află la nord de Tel Aviv, iar drumul de la aeroport durează o oră. După ce ieși din aeroport intri pe Autostrada 1 până la Tel Aviv. De acolo, urmezi Autostrada 2, pe coasta Mediteranei până la destinație.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.