Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Închiriere de maşini de la toate aeroporturile

Skyscanner deține informațiile de care ai nevoie pentru a găsi cele mai bune prețuri pentru mașinile de închiriat. Indiferent dacă zbori spre aeroportul London Gatwick pentru o călătorie de afaceri sau către aeroportul Faro pentru o vacanță la plajă, poți compara prețurile și poți găsi mașina de închiriat perfectă.

Colaborăm cu cele mai bune companii de închirieri de mașini din lume, cu cei mai buni brokeri, dar și cu specialiști locali pentru a-ți oferi cele mai bune prețuri pentru închirierea mașinilor de pe sute de aeroporturi. Comparăm cele mai bune prețuri ale acestora, devenind mai ușor (și mai ieftin) să găsești cea mai bună ofertă.

Cu serviciul de închiriere de mașini de la aeroport nu trebuie să te mai îngrijorezi în legătură cu înghesuitul valizelor și bagajelor în transportul în comun. Autovehiculul tău va fi gata și te va aștepta imediat ce cobori din avion.

Caută mai jos pentru a afla ce companii de închirieri de mașini sunt disponibile în aeroportul pe care îl alegi, ce companii au mașini disponibile la datele pe care le-ai selectat și ce companii oferă cele mai bune prețuri.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.