Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Închirieri auto în toate țările

sixt
eury
erac
alam
avis
budg
Destinații populare pentru închirieri auto
Închirieri auto în BucureştiÎncepând de la 49 lei*
Închirieri auto în MilanoÎncepând de la 80 lei*
Închirieri auto în ParisÎncepând de la 86 lei*
Închirieri auto în LarnacaÎncepând de la 57 lei*
Închirieri auto în Cluj-NapocaÎncepând de la 62 lei*
Închirieri auto în VienaÎncepând de la 108 lei*
Închirieri auto în IaşiÎncepând de la 55 lei*
Închirieri auto în MálagaÎncepând de la 22 lei*
Închirieri auto în MunchenÎncepând de la 94 lei*

Găsiți închirieri auto ieftine în orice țară cu Skyscanner

Skyscanner are toate informațiile de care aveți nevoie pentru a obține cele mai bune oferte de închirieri auto. Fie că zburați către Statele Unite pentru o călătorie de afaceri sau către Thailanda pentru o vacanță la plajă, puteți compara prețurile și puteți găsi mașina perfectă de închiriat.

Colaborăm cu cele mai bune companii și agenții de închirieri auto din lume, precum și cu specialiști locali, pentru a oferi cele mai bune prețuri de închirieri auto din țară. Comparăm cele mai bune prețuri de la aceștia, ceea ce vă permite să găsiți mai ușor (și mai economic) cea mai bună ofertă.

Cu o mașină de închiriat, nu trebuie să vă faceți griji că vă veți chinui cu bagajele în mijloacele de transport public. Vehiculul dvs. va fi pregătit și vă va aștepta imediat ce coborâți din avion.

Căutați mai sus pentru a afla ce companii de închirieri auto sunt disponibile în aeroportul ales, ce companii au vehicule disponibile pentru datele dvs. și ce companii de închirieri auto oferă cel mai bun preț.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.