Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Tromso cu Skyscanner

Închirieri auto la Aeroportul Tromso

Toate datele sunt corecte la data de 21 iulie 2015

Fie că plănuiești un city-break în superbul Tromso sau un concediu prelungit în regiunea Troms, cu Skyscanner găsești cele mai bune mașini de închiriat la Aeroportul Tromso, cel mai mare aeroport din nordul Norvegiei.

Unde se poate închiria o mașină în Aeroportul Tromso

Închirierea unei mașini poate fi soluția perfectă deoarece poți să-ți creezi propriul program fără să depinzi de mijloacele de transport în comun. În plus, ai ocazia să observi frumusețile naturale uluitoare ale Norvegiei. Companiile care au birouri în incinta Aeroportului Tromso sunt Avis, Budget, Europcar, Hertz, Sixt și Rent-a-Wreck. Birourile se află la primul nivel al terminalului, în zona de check-in.

Unde se poate alimenta în apropierea Aeroportului Tromso

La închirierea mașinii e posibil să ai nevoie de o benzinărie pentru alimentare. De asemenea, în funcție de contractul încheiat cu compania de închirieri, poți avea nevoie de o stație pentru a face plinul mașinii.
La 5 minute de aeroport spre est, în apropierea drumului european E8 se află o stație de alimentare Statoil Breivika. În Tromso este o stație Statoil în apropierea podului Bruvegen. De menționat mai e faptul că în Norvegia sunt destul de puține benzinării în comparație cu alte țări. În zonele izolate sau montane sunt distanțe considerabile între două stații de alimentare.

Drumurile și regulile de circulație din regiune

Aeroportul este bine semnalizat și conectat la drumurile din regiune. Majoritatea Șoselele importante din țară (autostrăzi, drumuri europene) sunt drumuri cu taxă, iar limita de viteză pe drumurile norvegiene este de 80 km/oră.
La doar 5 minute de aeroport spre est se află drumul european E8, care face legătura cu Suedia. La nord-vest se află drumul 862, care face legătura cu insula Kvaloya și fiordurile învecinate.

Cum se ajunge la destinație

Mai jos vei găsi câteva informații despre cum să ajungi la principalele orașe din apropierea Aeroportului Tromso.

Tromso

Tromso este un oraș plin de viață, interesant din punct de vedere arhitectural și important din punct de vedere cultural. Mare parte din oraș este situat pe insula Tromsoya, iar datorită poziționării sale geografice poți observa spectacolul Luminilor Nordului în perioada de iarnă, iar între lunile mai și iulie poți experimenta zilele în care și noaptea e lumină.
Drumul până în centrul orașului durează 10 minute pe șoseaua 862. Pe străzile orașului vei observa numeroase locuri de parcare, iar taxa poate fi plătită atât cu monede, cât și cu cardul.

Hella

Hella reprezintă locul perfect pentru câteva zile de vacanță cu familia. Este un orășel pitoresc, situat pe insula Kvaloya și este înconjurat de peisaje naturale superbe.
Hella se află la o jumătate de oră de mers cu mașina de la aeroport. După ieșirea din aeroport o iei spre nord, pe drumul 862, apoi continui pe drumul 858 până la destinație.

Senja

Localitatea Senja se află pe insula cu același nume, la sud de aeroport. Este un oraș pitoresc, cu frumuseți naturale deosebite. Este locul ideal pentru aventurieri și amatorii de sport.
Drumul de la aeroport durează puțin peste două ore și jumătate pe drumul european E8. Insula se află imediat după localitatea Finnsnes. Nu vei întâmpina dificultăți în găsirea unui loc de parcare.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.