Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Trondheim cu Skyscanner

eury
sixt
nanl
alam
avis
erac

Închirieri auto la Aeroportul Trondheim

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 august 2015

Fie că plănuiești un city-break în Trondheim sau un concediu prelungit pe teritoriul Norvegiei, cu Skyscanner găsești cele mai bune mașini de închiriat la Aeroportul Trondheim.

Unde poți închiria o mașină la Aeroportul Trondheim

Cu o mașină închiriată de la aeroport ai ocazia să-ți faci propriul program fără să depinzi de mijloacele de transport în comun. La Aeroportul Trondheim operează câteva dintre cele mai cunoscute companii internaționale de închirieri auto, precum și câteva locale. Acestea sunt: Avis, Hertz, Europcar, Sixt și Budget. Birourile se află la dreapta zonei de sosiri.

Unde alimentezi în apropierea Aeroportului Trondheim

Majoritatea companiilor oferă mașinile cu plinul făcut cu condiția ca la returnare mașina să aibă rezervorul plin. În apropierea aeroportului există mai multe stații de alimentare pe drumurile principale, pe ambele sensuri de mers. Cea mai apropiată stație, Shell, se află chiar la ieșirea din aeroport.

Drumurile și regulile de circulație din regiune

Drumurile din Norvegia sunt bine întreținute și semnalizate, astfel condusul poate fi o adevărată plăcere. Aeroportul este bine conectat la șoselele din regiune și este ușor accesibil. Prin apropierea aeroportului trece drumul european E6 și este principalul drum din Norvegia care conectează nordul cu sudul țării. La nord de aeroport se află drumul european E14 care începe în Trondheim și face legătura cu Suedia. Șoselele importante din țară (autostrăzi, drumuri europene) sunt drumuri cu taxă.

Cum să ajungi la destinație

Mai jos vei găsi câteva informații despre cum să ajungi la principalele orașe din regiune de la Aeroportul Trondheim.

Trondheim

Trondheim este un oraș pitoresc și fosta capitală a Norvegiei în perioada medievală. Cu străzi largi și multe zone pietonale, Trondheim este un centru urban atractiv și plin de viață. De asemenea, este destinația ideală pentru iubitorii de natură datorită frumuseților naturale din regiune.
Trondheim se află la vest de aeroport, iar călătoria cu mașina durează aproximativ o jumătate de oră pe drumul Helltunnelen. O porțiune din acest drum este cu taxă. În oraș există multe locuri de parcare pe stradă, cât și parcări etajate sau subterane. Pentru a parca pe străzile orașului trebuie să achiți o taxă de 25 coroane norvegiene pentru o oră.

Stiklestad

Stiklestad este o localitate mică, dar care atrage mulți vizitatori datorită bătăliei care a avut loc aici în perioada medievală. Această bătălie a reprezentat începutul creștinismului în Norvegia.
Stiklestad se află la nord de aeroport, iar drumul cu mașina durează în jur de o oră pe drumul european E6. O porțiune din acest drum este cu taxă. În localitate nu vei întâmpina dificultăți în găsirea unui loc de parcare.

Steinkjer

Steinkjer se află aproape de râul cu același nume și este înconjurat de frumuseți naturale deosebite. Este un centru comercial cunoscut în Norvegia și un oraș căutat de cei care vor să se relaxeze și să se bucure de natură.
Steinkjer se află la nord de aeroport, iar drumul cu mașina durează puțin peste o oră pe drumul european E6. O porțiune din acest drum este cu taxă. În localitate, majoritatea hotelurilor oferă loc de parcare gratuit.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.