Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Trieste cu Skyscanner

Închiriere auto din aeroportul Trieste

Toate informațiile sunt valabile în Iulie 2015 și se pot schimba

În partea de nord - est a Italiei veți avea posibilitatea de a vizita orașul Trieste, aflat foarte aproape de granița cu Slovenia, dar și destul de aproape de Croația. Așadar cu un concediu în Trieste puteți să ajungeți să vizitați trei țări deoarece distanțele sunt destul de mici. Pentru a vă putea deplasa în diverse locații din Italia, Slovenia sau Croația veți avea nevoie de o mașină, iar Skyscanner vine în ajutorul dumneavoastră oferindu-vă posibilitatea închirierii unei mașini direct de pe aeroportul din Trieste.

De unde să închiriezi mașină în aeroportul Trieste

La aeroportul din Trieste există un număr de opt companii de închiriat mașini: Avis, Europcar, Hertz, Locauto - Enterprise, Maggiore, Auto Europa, Sixt și VIP Rent a Car. Birourile companiilor de închiriat mașini sunt localizate în zona de Sosiri a aeroportului Trieste.

Benzinării lângă aeroportul Trieste

La aeroportul din Trieste puteți ajunge foarte ușor deoarece se află la 1,5 km de autostrada A4. Cei 1,5 km îi veți parcurge pe un drum cu două benzi pe sens, ceea ce face traficul foarte lejer. Prima benzinărie care vă apare în cale imediat după ce părăsiți aeroportul se află pe Via Aquileia, însă și pe autostrada A4 veți avea destule variante pentru a alimenta.

În apropierea aeroportului Trieste

De la aeroport puteți să vă îndreptați către orașul Trieste. Acesta se află la o distanță de 40 km de aeroport, iar drumul pe care trebuie să îl urmați pentru a ajunge aici este A4/ E70. De la aeroport intrați pe SS14, apoi pe SP12, după care intrați pe A4/E70 și continuați pe acest drum până ajungeți la indicatorul de ieșire Prossecco. Urmăriți apoi indicatoarele Prossecco/Trieste. Pe această rută se plătește o taxă de autostradă.
Ajunși în Trieste puteți să vă petreceți timpul la plajă, să vizitați diferite obiective turistice sau să faceți plimbări prin zona de port.

Locații de vizitat

Slovenia

La sud și est Trieste se învecinează cu Slovenia, o frumoasă țară căreia puteți să îi faceți o scurtă vizită. Dacă veți conduce pe drumul E70 în partea de est, aveți toate șansele să ajungeți în Slovenia. La doar 15 km de Trieste se află orașul Sezana în Slovenia și veți putea ajunge aici pe drumul E70. În mai puțin de 20 minute vă veți afla într-o altă țară unde vă puteți plimba în voie profitând la maxim de mașina dumneavoastră închiriată. Sezana este doar unul dintre orașele din Slovenia pe care le puteți vizita.

Veneția

Deși se află la o distanță de 161 km de Trieste, Veneția poate fi o atracție turistică la care veți dori să ajungeți, indiferent dacă ați mai fost sau nu. Aproape de Veneția se află și Treviso, un alt important punct turistic de pe harta Italiei. Ca să ajungeți în această zonă este suficient să urmăriți autostrada A4 la nord de Trieste.

Croația

În funcție de timpul pe care îl aveți la dispoziție, puteți să faceți o excursie de o zi și până în Croația. De exemplu, pentru a ajunge în Novigrad - Croația, aveți de condus mai puțin de o oră, iar distanța este de 57 km. În momentul în care ajungeți în Croația, trebuie să conduceți pe drumul E751 pentru a ajunge la Novigrad.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.