Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Varna cu Skyscanner

Închirieri auto la Aeroportul Varna

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 august 2015

Fie că plănuiești câteva zile de relaxare la plajă sau un concediu prelungit în Bulgaria, cu Skyscanner găsești cele mai bune mașini de închiriat la Aeroportul Varna.

Unde poți închiria o mașină la Aeroportul Varna

Cu ajutorul unei mașini închiriate la Aeroportul Varna ai ocazia să-ți creezi propriul program fără să depinzi de mijloacele de transport în comun. Următoarele companii de închirieri auto operează în incinta aeroportului: Avis, Budget, Europcar, Sixt, Top Rent-a-car, Hertz și Choice. Birourile companiilor se află în Terminalul 2, în zona de sosiri.

Unde alimentezi în apropierea Aeroportului Varna

Majoritatea companiilor de închirieri auto cer ca la returnare, mașina să aibă un plin făcut. De asemenea, la închirierea mașinii poți avea nevoie de o stație pentru alimentare.
Cea mai apropiată benzinărie de aeroport se află la doar 5 kilometri distanță. La ieșirea din aeroport o iei pe șoseaua E70 (A2), apoi virezi stânga pe bulevardul Republika (Република) și vei observa benzinăria OMV pe partea stângă.

Drumurile și regulile de circulație din regiune

Condusul în Bulgaria se realizează pe partea dreaptă a drumului. Semnele de circulație și indicatoarele sunt scrise cu alfabetul chirilic, de aceea e indicat să ai minime cunoștințe de limbă bulgară. Este recomandat să conduci precaut pe drumurile din Bulgaria, deoarece se poate întâmpla ca unele drumuri să nu fie semnalizate sau trasate corespunzător.
În apropierea aeroportului se află autostrada A2, cunoscută și sub numele de Hemus (Хемус), care conectează Varna cu Shumen și care face parte din drumul european E70.

Cum să ajungi la destinație

Mai jos vei găsi câteva informații despre cum să ajungi la cele mai apropiate orașe de Aeroportul Varna.

Varna

Varna este cel mai interesant oraș de pe malul Mării Negre. Este un oraș-port modern și o stațiune foarte populară în rândul turiștilor. În același timp este un loc încărcat de istorie, iar acest lucru se reflectă cel mai bine prin complexul de băi romane a cărui ruine pot fi observate în centrul orașului sau printr-o vizită la Muzeul Arheologic.
Drumul de la aeroport și până în centrul orașului durează aproximativ un sfert de oră pe autostrada A2. În centrul orașului există numeroase spații de parcare acoperite sau pe stradă. Cu toate acestea, este recomandat ca mașina să o lași în parcarea hotelului la care ești cazat.

Balcic

Balcic este un oraș tradițional situat la malul Mării Negre și este din ce în ce mai popular în rândul turiștilor. Străzile pietruite, Palatul Reginei Maria sau Grădina Botanică sunt câteva dintre elementele care dau farmec orașului.
Balcic se află la nord de Varna, iar drumul cu mașina durează în jur de 50 de minute pe drumul național 902. Este recomandat ca la rezervarea camerei de hotel să incluzi și locul de parcare.

Dobrici

Dobrici este un oraș liniștit, ideal de vizitat în familie. Printre atracțiile orașului se numără Galeria de Artă Dobrici, Complexul Arhitectural-Etnografic Vechiul Dobrici sau parcul Sf. Gheorghe care oferă posibilități de relaxare și distracție pentru copii.
Dobrici se află la o distanță de 50 de kilometri de aeroport, iar drumul cu mașina durează aproximativ 40 de minute pe șoseaua 29. Majoritatea hotelurilor oferă loc de parcare gratuit la rezervarea camerei.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.