Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Viena cu Skyscanner

Închiriere auto din aeroportul Viena

Toate informațiile sunt valabile în Iunie 2015 și se pot schimba

Fie că doriți să vizitați Viena sau să vă deplasați dintr-o parte în alta a Austriei, închirierea unei mașini este întotdeauna o soluție ideală pentru a putea vizita cât mai multe locații și pentru a nu depinde de mijloacele de transport în comun. Skyscanner vă pune la dispoziție opțiunea sa de închiriat mașini, iar după ce ați ales o mașină care se potrivește pentru vacanța dumneavoastră nu trebuie decât să faceți rezervarea online. La aeroport veți fi siguri că veți primi mașina pe care ați selectat-o.

De unde să închiriezi mașină în aeroportul Viena

La aeroportul din Viena există un număr de nouă companii de închiriat mașini: Avis, Buchbinder, Budget, Enterprise, Europcar, Hertz, Megadrive, Sixt și Thrifty. Birourile acestora se află la nivelul 0 al parcării etajate 4 (P4) și puteți ajunge aici printr-un scurt pasaj subteran.

Benzinării lângă aeroportul Viena

Există o benzinărie pe drumul pe care ieșiți de la aeroport și este deschisă 24 ore. Această benzinărie este de folos mai ales dacă ați ales opțiunea de predare a mașinii cu aceeași cantitate de carburant cu care ați preluat-o.

În apropierea aeroportului Viena

Viena este o capitală foarte vizitată pe tot parcursul anului. De la aeroport veți ajunge în aproximativ 25 minute până în centrul orașului pe ruta A4.

Dacă doriți să parcați mașina în Viena, trebuie să știți că există diferite zone de parcare. În districtele 1 - 9 și 20 puteți parca mașina pentru maxim 2 ore, în intervalul orar 9:00 AM - 10:00 PM de luni până vineri. În districtele 12 și 14-17 puteți parca mașina pentru o durată maximă de trei ore, de luni până vineri în intervalul orar 9:00 AM - 7:00 PM. Tichetele de parcare se pot cumpăra de la magazinele și automatele de țigări, de la benzinării sau puteți plăti prin intermediul telefonului mobil. Prețul pentru 30 minute de parcare este 1 euro.

Locații de vizitat

Bratislava

Chiar dacă este într-o altă țară, Bratislava este foarte aproape de Viena, doar la o oră distanță. Puteți profita de faptul că aveți o mașină la dispoziția dumneavoastră și să organizați o excursie și până în capitala Slovaciei. Din Viena trebuie să conduceți pe E60 și apoi pe A6. Pe această rută va trebui să plătiți o anumită taxă de autostradă.

Pandorf

Dacă vă face plăcere să petreceți o zi întreagă într-un mic orășel doar cu magazine, atunci o excursie la Pandorf este ideală. O mulțime de magazine cu diverse oferte vă stau la dispoziție de dimineața și până seara. Pentru această excursie este necesar să vă rezervați cel puțin o zi. Dacă veniți din Viena trebuie să conduceți pe E60, iar la ieșirea 40 ieșiți către Pandorf și apoi continuați pe B10. Drumul nu durează mai mult de o jumătate de oră.

St. Pölten

La vest de Viena se află un oraș foarte frumos care merită vizitat -St. Pölten. Ca să ajungeți aici trebuie să urmați drumul A1 și apoi ieșiți pe S30 către St. Pölten Ost. Orașul se află la 65 km distanță de Viena și doar o oră de condus.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.