Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Valencia cu Skyscanner

Închiriere auto din aeroportul Valencia

Toate informațiile sunt valabile în Mai 2015 și se pot schimba

Valencia este una dintre acele destinații de concediu de care nu te poți plictisi datorită plajelor sale minunate cu nisip alb și fin, iar cu zilele cu soare sunt în număr foarte mare, astfel că puteți lua în considerare această destinație și primăvara devreme sau toamna târziu. Skysccanner vă ajută în procesul de căutare și rezervare al unei mașini, pentru ca în momentul în care ajungeți la aeroport să aveți certitudinea că mașina aleasă vă așteaptă la acolo.

De unde să închiriezi mașină în aeroportul Valencia

La aeroport există un număr de 5 companii care au birourile la parterul clădirii - P0: Avis, Budget, Europcar, Hertz și Enterprise. Compania Sixt are punctul de predare/ preluare la câteva minute de aeroport, în Poligonul Industrial.

Benzinării lângă aeroportul Valencia

În funcție de opțiunea pe care ați bifat-o sau politica pe care compania de închiriat mașini o are cu privire la cantitatea de carburant pe care trebuie să o aibă mașina atunci când o returnați, s-ar putea să aveți nevoie de o benzinărie la întoarcere către aeroport pentru a alimenta. Dacă veniți din direcția Valencia veți găsi o benzinărie la 5 km de aeroport, iar dacă veniți din direcția Madrid, veți găsi o benzinărie Repsol pe A3 la ieșirea 11.

În apropierea aeroportului Valencia

Sunt 10 km de la aeroport până în orașul Valencia, distanță pe care o parcurgeți în 15 minute. Urmați A3 și apoi Av. del Cid. Puteți să petreceți chiar și o zi întreagă în oraș pentru a vizita centrul, portul sau alte obiective turistice despre care ați citit. Principala atracție a Valenciei este bineînțeles plaja și apa ei transparentă.

Locații de vizitat

Cuenca

Acest oraș construit pe o stâncă se află la două ore de Valencia și a reprezentat o adevărată atracție pentru mulți artiști care au venit aici să își găsească muza. Ca să ajungeți aici trebuie să conduceți pe A3 din Valencia, iar la ieșirea 242 urmați indicatorul Minglanilla/ Cuenca. Apoi drumul se va intersecta cu CM-211.

Barajul Contreras

A fost creat la confluența râurilor Cabriel și Guadazaón și este un minunat loc în care puteți ajunge atât pentru a admira peisajele, cât și pentru a vă antrena în tot felul de activități organizate aici. Barajul se află la o distanță de 118 km de Valencia și se poate ajunge pe A3. Părăsiți A3 la ieșirea 255 și conduceți către Villargordo del Cabriel/Camporroble. De aici urmați CV-474 pentru încă 18 km și ați ajuns la destinație.

Madrid

Dacă nu ați ajuns în capitala Spaniei până acum, ar trebui să faceți o vizită și să rămâneți chiar peste noapte. Madridul are atât de multe de oferit, iar principalele obiective turistice se află în zona centrală. Faptul că nu depindeți de nimeni și aveți propira mașină este un avantaj deoarece vă puteți deplasa oriunde, oricând. Din Valencia aveți de condus trei ore și jumătate până în Madrid pe A3, distanța fiind de 355 km. Datorită faptului ca Spania dispune de o rețea de autostrăzi foarte bine puse la punct și calitatea drumului este excelentă, nu trebuie să vă îngrijorați cu privire la distanța pe care o aveți de parcurs. Condusul va fi o plăcere și va trece foarte ușor. Fiți atenți totuși ca în Spania este obligatoriu ca toți pasagerii mașinii să aibă poarte centura de siguranță. În caz contrar, dacă vă oprește poliția riscați să luați amendă.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.