Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Vilnius cu Skyscanner

sixt
eury
avis
alam
erac
budg

Închirieri auto la Aeroportul Internațional Vilnius

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 august 2015

Dacă plănuiești câteva zile de vacanță în capitala Lituaniei sau în regiune, cu Skyscanner găsești cele mai bune mașini de închiriat la Aeroportul Internațional Vilnius.

Unde poți închiria o mașină la Aeroportul Vilnius

Companiile internaționale de închirieri auto reprezentate la aeroport includ Avis, Budget, Hertz și Sixt, împreună cu câteva companii locale. Birourile se află în incinta aeroportului, în zona de sosiri. Rezervările pot fi făcute online în avans chiar și de pe pagina oficială a Aeroportului Vilnius.

Unde alimentezi în apropierea Aeroportului Vilnius

În funcție de contractul încheiat cu compania de închirieri e posibil ca la returnarea mașinii să ai nevoie de un plin făcut. În apropierea aeroportului există mai multe stații de benzinărie pe drumurile principale, pe ambele sensuri de mers. Pe drumul european E85 la sud se află o stație Linges, iar la nord o stație Lukoil. Înspre Vilnius sunt mai multe benzinării la intrarea în oraș.

Drumurile și regulile de circulație din regiune

Aeroportul este bine semnalizat și poziționat, aproape de câteva drumuri importante. La est se află drumul european E85, iar la nord autostrada A3, care face parte din drumul european E28 și face legătura cu Belarusul.

Cum să ajungi la destinație

Mai jos vei găsi câteva informații despre cum să ajungi de la aeroport la cele mai populare destinații din regiune.

Vilnius

Capitala Lituaniei este un oraș plin de viață, cu peisaje superbe și o viață culturală efervescentă. Centrul istoric al orașului face parte din Patrimoniul UNESCO și este unul dintre cele mai mari și bine păstrate orașe medievale din Europa. O modalitate inedită de a vedea orașul este cu printr-un tur cu ajutorul unui balon cu aer cald.
Drumul de la aeroport și până în centrul orașului durează în jur de 15 minute pe șoseaua Dariaus ir Gireno. În apropierea centrului vechi e destul de dificil să găești locuri de parcare libere. Zonele unde se poate parca contra cost sunt marcate cu galben, verde, roșu și albastru, iar tarifele pentru o oră de staționare variază între 0,30 și 1,80 Euro.

Kaunas

Al doilea oraș ca mărime din Lituania, Kaunas este un oraș verde, cu o viață culturală activă și numeroase atracții turistice. Printre principalele obiective ale orașului se numără Castelul Kaunas, grădina zoologică și acvariul marin sau Muzeul Diavolului.
Kaunas se află la vest de aeroport, iar drumul cu mașina durează puțin peste o oră pe autostrada Vilniaus. În oraș vei găsi suficiente locuri de parcare pe stradă. La 2 kilometri de centrul vechi se află și o parcare etajată “Akropolis”, unde poți lăsa mașina pentru o perioadă îndelungată.

Trakai

Trakai este un oraș înconjurat de lacuri și este destinația ideală pentru o vacanță în familie. Este un oraș istoric cu numeroase castele medievale și clădiri construite din lemn.
Drumul cu mașina durează în jur de 25 de minute pe șoseaua Galves. Indicatoarele aflate pe marginea drumurilor îți vor ușura accesul. Zonele în care poți parca sunt delimitate de culorile roșu, galben și verde. În zona roșie, tariful pentru o oră de parcare este 0,90 Euro, în zona galbenă 0,60 Euro și în zona verde 0,30 Euro.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.