Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Waterford cu Skyscanner

Închiriere auto din aeroportul Waterford

Toate informațiile sunt valabile în iulie 2015 și se pot schimba

Sunteți în căutarea unui mijloc de transport pe care să îl aveți la dispoziție oricând pe durata șederii dumneavoastră în Waterford? Skyscanner vă oferă soluția prin intermediul opțiunii sale de închiriat mașini, disponibilă pe site-ul său. Nu ezitați să accesați această opțiune pentru a putea rezerva mașina pe care v-o doriți de la agenția de închiriat mașini prezentă la aeroportul din Waterford.

De unde să închiriezi mașină din aeroportul Waterford

La aeroportul din Waterford, veți putea închiria o mașina de la compania de închiriat mașini Hertz. Biroul este localizat în zona de Sosiri.

Benzinării lângă aeroportul Waterford

Când închiriați o mașină de la aeroportul din Waterford și aveți opțiunea „de la plin la plin”, adică trebuie să returnați mașina cu aceeași cantitate de carburant cu care ați preluat-o, trebuie să vă asigurați că ați alimentat înainte de a returna mașina, pentru a evita taxe extra. Cea mai apropiată benzinărie de aeroport se află la 7,5 km distanță și este o benzinărie Maxol, pe Dunmare Road.

În apropierea aeroportului Waterford

Dacă aveți nevoie de idei legate de locații pe care le puteți vizita în zona Waterford, puteți să luați în considerare cele descrise în continuare. Locații de vizitat

Waterford

Aeroportul Waterford se află pe R708, la o distanță de 9 km de orașul Waterford. Orașul Waterford găzduiește o mulțime de evenimente pe parcursul anului, prin urmare veți găsi diverse modalități de a vă petrece timpul. Pentru a ajunge în oraș, trebuie să conduceți pe R708. În apropierea zonei centrale există locuri de parcare gratuite, însă dacă nu găsiți locuri disponibile, puteți să lăsați mașina într-una din parcările cu plată din oraș. Taxa de parcare este estimată la 1-2 euro/h.

Wexford

În partea de est de Waterford, la 60 km, veți putea vizita orașul Wexford. Drumul pe care trebuie să îl urmați este E30 și nu durează mai mult de o oră pentru a ajunge aici. Wexford este un oraș port, în care veți putea găsi cu siguranță locuri frumoase pe care să le vizitați și modalitați cât mai plăcute de a vă petrece timpul. Un important eveniment are loc aici, în fiecare an în luna octombrie, și anume Festivalul de Operă. Dacă ajungeți în Wexford în această perioada a anului, nu ratați acest eveniment deosebit.

Cork

Al doilea cel mai mare oraș din Irlanda se află la 132 km de Waterford, distanța putând fi parcursă în aproximativ 2 ore. Oraș cu o istorie interesantă și diverse atracții turistice, Cork este vizitat de un număr foarte mare de turiști în fiecare an. Trebuie să știți că există 3 rute pe care puteți ajunge in Cork: N25, M28 și N25/N72. Taxa de autostradă este de 19 euro, iar pe ruta M28 nu există o astfel de taxă.
Chiar dacă planul de concediu este făcut de acasă, Skyscanner vine să vă ofere prin opțiunea de închiriat mașini direct din aeroport libertate de mișcare și o mai bună organizare pe durata concediului.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.